Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Mikor sexy egy férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mikor sexy egy férfi?

Figyelt kérdés
Mikor tartjátok különösen sexynek egy adott férfit? Szerelés/tusolás közben? Esetleg vannak mozdulatok amik meg mozgatják a nők fantáziáját?
2017. júl. 9. 22:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
De most komolyan...
2017. júl. 9. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha öltönyben van. Vagy minimum ingben.
2017. júl. 9. 22:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Olvasás közben - amikor fog egy könyvet a kezébe, ledől valahova és megszűnik számára a külvilàg. Én pedig nézhetném a gyönyörű arcvonásait, a száját, kezét stb.

Amikor alszik - akkor is szexi lehet egy férfi vagyi az a férfi akit szeretek, akibe szerelmes vagyok vagy nagyon vonzónak találom.

Vagy amikor terpeszben van, nevet, hallom a férfias kellemes hangját, ha előttem maszturbálna, ha incselkedne velem, ha nagyon komoly és ragadozóként viselkedne - szóval keveset jár a szája, inkàbb cselekszik és irányít. Vagy ha csak meztelenül látnám, vagy ha borotválkozik, vagy ha boxer alsóban màszkál előttem, ha érzem az illatát stb.

Ezek a dolgok mind felizgatnának, ilyen helyetek során szexinek, férfiasnak találnám a (nem létező) barátomat.

19/L

2017. júl. 9. 22:29
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Imadom mikor a baratom fat vag polo nelkul.
2017. júl. 9. 22:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hibàkért bocsánat..

19/L

2017. júl. 9. 22:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,még válaszolhattok.
2017. júl. 9. 23:02
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Én akkor érzem annak, ha erösen magaalá gyűr, lefog kissé, nem eröszakosan, de határozottan, h érezzem, h ö a férfi. Ezt imádom, ekkor elönt a vágy, a bujaság, a szexéhség.
2017. júl. 9. 23:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Vezetés közben, zuhanyzás , sörözés közben :D Amikor bütyköl valamit a kertben , vetkőzés-öltözés közben, miközben elcsábít engem és a falhoz nyom, amikor megcsókol úgy,hogy tudom , ennek folytatása lesz, vagy amikor a férfias kezét vezetés közben a combomra teszi 20/L
2017. júl. 10. 08:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Bármikor, amikor érezhetem, hogy férfi. Ez vonatkozik a szexualitásra, az udvariasságra, az ápoltságra. Minden olyan tevékenység közben, ahol láthatom őt magát, mindenféle erőltetés vagy megjátszás nélkül.
2017. júl. 10. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
V alak, vizes haj, egy szál törölközőben, kigondolt ing, ami sejtet valamit, de semmit nem mutat, magabiztos megjelenés, mikor vezet, és vált, vagy magabiztosan a kormányt fogja, és ha órája is van, en megvadulok. 18l
2017. júl. 11. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!