Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bugyi szagolgatas?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bugyi szagolgatas?

Figyelt kérdés

Lanyok, ciki az h a baratnok bugyijat szagolgatom egy csomoszor, szerencsere nem buktam le vele de nagyon izgat. Ha nala vagyunk akkor a szennyesbol kiszedem oket es szagolgatom es arra verem. Volt nem egyszer, hogy az anyjaet szimatolgattam.

Ez ciki lanyok? Vagy van akinek bejon?

2017. júl. 6. 13:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Nem ciki mert szerintem pasik jó része ezt csinálja.
2017. júl. 6. 20:59
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Csak szimat az nem gond.
2017. júl. 6. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:
38%

Erdekes hogy itt veritek magatokat, meg beszologattok. Aztan valojaban hanyan csinaltatok mar ezt! Ne hazudjatok...

Arrol nem is beszelve hogy egy csomo novel beszelgettem mar errol es nagy tobbseguket meg izgatta is a dolog.

2017. júl. 9. 10:58
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
13as anyád meg nővéred nem számít szóval az a csomó nő egyenlő a nullával
2017. júl. 9. 19:30
 15/19 anonim ***** válasza:
14! Te anyad se panaszkodott butagyerek! ;)
2017. júl. 9. 20:19
 16/19 anonim ***** válasza:
15 te Anyukád azt mondta elme gyógyintézetbe kezeltek miután rá jöttek hogy anyád bugyijara vered :S
2017. júl. 9. 22:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon gyenge volt 16-os! :D Erdekes, hogy senki nem mondta hogy az anyja bugyijait szagolgatja, megis sikerult belekevernetek a dologba. Szoval legalabb ti ne osszatok az eszt, hogy mi a beteg... ;)
2017. júl. 10. 07:27
 18/19 anonim ***** válasza:

És ugyanolyan illatú mindkettőé?

Foltos dzokott lenni? Mennyire illatosak?

2017. aug. 7. 09:30
 19/19 laszlo racz ***** válasza:
most öszinten mia külömbseg puncit es seglyukat nyalni vagy a punciszagu bugyit szimatolni?
2019. máj. 14. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!