Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy egy nem igazan szep lany izgat szexualisan a leginkabb?
Egy abszolut nem szep csaj izgat a leginkabb szexualisan, tehat ot d...nam a leginkabb a legvadabbul a legfelszabafultabban.
Mig a jo csajok akikkel altalaba vagyok o nem izgatnak annyira szexualisan.
De pl en nem jarnek vele meg semmi.
De baromira izgat, es ugyerzem vele mindent kiprobalhatnek amire vagyok es felek masnal elohozni
En nem gondolom ezt a nem ereznem magam eleg jonak, mert itt kizarolag szexualis vonzzalom van.
Pl a nem szep lanynak siman elkernem a bugyijat es elotte belemaszturbalnek
Baratnomebe nem meg nem is maszturbalnek elotte
Mellette jónak éreznéd magad. Gondolod, ha nem olyan szép akkor nincsenek olyan elvárásai sem, pedig ez nem biztos, meg az elvárások se csak külsőségek lehetnek. Úgy vagy vele örüljön, hogy leereszkedsz hozzá és akkor más kötelezettséged nincs is, mint hogy adod magad. Örüljön ennek.
Nem tudatosan gondolod ezt végig, a tudatalattidban játszódik le ez.
Velem is így van. Az a lány aki tetszik nem tudom megmagyarázni milyen okból, de ő jár a fejemben pedig régóta nem láttam/találkoztunk.
És társadalmi szempontból nem mondanám bomba nőnek.
Talán úgy érzem, hogy a lelke teljesen tiszta és a kisugárzásával fogott meg.
(amit már előttem is írtak.)
Ugyanakkor nem hiszem, hogy összeillenénk párkapcsolatilag, mert kissé távol áll a személyiségünk sajnos, de szexualitást nézve bármit megtennék érte. (és barátságilag is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!