Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogom élvezni?
Barátommal eddig még nem feküdtünk le, pettingelni szokunk. Na szóval engem ő hiába ujjaz (természetesen nedves vagyok), kellemes érzés, de közel sem annyira jó, hogy orgazmusom legyen :/ Egyszer csinálta szájjal, ami szintén nagyon kellemes érzés volt, de ott se jutottam el az orgazmusig.
Barátom jól csinálja, amit csinál, én is úgy szokom magam kielégíteni (csak gyorsabban és más pózban), mégse sikerül a csúcsra juttatnia. Azt tudni kell mellesleg, hogy rettentően nehezen lazulok el ilyen helyzetekben, az is kínos kicsit, ha nincs rajtam melltartó (félig világosban). Innen fújhat a szél, hogy nem lazultam el teljesen, vagy csak túlságosan megszoktam, hogy magamnak csinálom? Akkor mindig van orgazmusom. Mi lehet a baj? Van esetleg valami természetes vágyfokozó? Már nem tudom mit csináljak.
, én is úgy szokom magam kielégíteni (csak gyorsabban és más pózban),
ezt érd el nála,segíts be neki-magadnak
az is kínos kicsit, ha nincs rajtam melltartó (félig világosban
akkor sötétben,hogy szokd az érzést,,majd később kevés fennyel
Nem úgy szokod magad kielégíteni, hanem úgy szoktad.
Olyan szó hogy szokom mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!