Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen alakról? Még szexi?
2017. júl. 5. 18:47
11/32 anonim válasza:
Testileg pont a határ nálam, ennél nagyobb nem kell, ez még a szerethető kategória. Viszont arcilag nagyon nem jön be, lett volna természetes, már is jobban tetszene
13/32 anonim válasza:
Ez nem a little mix egyik csaja? A klippekben full vekony itt meg (?)
14/32 anonim válasza:
Csak a feje ne ilyen lenne... :D
17/32 anonim válasza:
Noi szemmel en ezt mar kicsit tulsulyosnak latom. Nekem kb hasonlo suly volt eddig a max amikor meghiztam, bar a pasik meg mindig gerjedtek ram, en nagyon rosszul ereztem magam a boromben. Le is adtam a felesleget, es igy jobb nekem.
18/32 anonim válasza:
Nekem lányként nem tetszik a vékonyabb, esetleg kislányosabb alkat jobban tetszik. 17/L
19/32 anonim válasza:
Magadról mutass inkább képet. A csajnak amúgy tepsi segge van a képen
20/32 anonim válasza:
Most nézem; ez nem egy travi? Elég fiús feje van meg keze. Nyaka nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!