Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maszti közben átszakadt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszti közben átszakadt a szűzhártyám?

Figyelt kérdés
Szóval masztiztam, ujjaztam magam és mikor ki vettem az ujjam véres volt...nem fájt meg semmi, nem éreztem de picit véres volt, nem is vérzett úgy igazán...viszont barátommal tervezzük, hogy szexelünk, először.Így azt hiheti, hogy hazudtam és valójában nem vagyok szűz, amit ugye nagyon nem szeretnék...szóval a kérdés az lenne hogy ha csak egy ujjam volt bent és elég kocsi ujjaim vannak lehetséges hogy átszakadt??

#szex #maszturbálás #szüzesség elvesztése.szűzhárgya
2017. júl. 5. 01:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy átszakadt, de valószínűbb, hogy csak felértetted a szűzhártyát vagy annak környékét. Nekem is volt már, hogy ujjazás után (mondjuk nem közvetlen utána), de észrevettem reggel, hogy icipicit véres volt a bugyim, pedig mensi közel sem volt még/már. Egyszerűen felsértettem valamit én is, vagy a hártyánál, vagy máshol belül, ennyi.
2017. júl. 5. 01:11
 2/7 anonim ***** válasza:
*felSértetted
2017. júl. 5. 01:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Tükörrel tudod ellenőrizni.
2017. júl. 5. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Leülsz szépen egy megfelelő méretű tükörrel, terpesztesz egy jó nagyot, széthúzod a puncid, és a tükör segítségével próbálsz benézni. A szűzhártya látható, így ha megvan látni fokod. a rózsaszínes punciban fehérnek fog hatni. Egyébként nyúlj be, és tapintsd ki. HA megvan akkor pár centire a bejárattól érezned kell. Ha egy ujjal masztiztál akkor max felsértetted, de attól még megvan.

Aztán meg a pasidnak elmondhatod, hogy masztiztál és ez történt. Nem ciki. :)

2017. júl. 5. 10:31
 5/7 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy hogyan néz ki egy "nagyon kocsi ujj", de első benyomás alapján minimum egy rémálom az éjszaka.
2017. júl. 5. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Úristen, és akkor mi van, ha átszakadt szűzhártyád? Addig vagy szűz, amíg egy pasi farka nem jár benned. A pasik egyébként sem érzik, hogy most van szűzhártya vagy nincs. És az meg a másik, hogy sportolás közben is elszakadhat...

20N

2017. júl. 5. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Énis hozzá szólok pasi révén, jaja ugysem érezzük meg semmi, van lány aki szűz és szinte semmit sem vérzik van aki meg eléggé össze keni a szitukat, mindenki más éd más, ettől nem kell paráznod cseppet sem, a pasid ha tapasztaltabb tudni fogja h még szűz voltál, ha meg minden ketten azok vagytok akkor olyan mind 1 :D
2017. júl. 10. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!