Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szeretkezés közben nem érzek semmit? / L
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok, előre is köszönöm.2017. júl. 4. 23:11
1/31 anonim válasza:
Egy kicsit több infóra lesz szükség. Elő pasi? Hány éves vagy? Elég nagy neki? Nem vagy túl tág?
3/31 Ramone válasza:
Túl tág vagy vagy ő túl vékony illetve béna ügyetlen vagy te görcsölsz rá
Vagy egyáltalán nem is odafigyelsz
Bármi lehet
4/31 anonim válasza:
Lehet még nem tapasztalta ki a párod, hogt hogy jó neked is
5/31 anonim válasza:
Az is fontos lehet, hogy te hany eves vagy, illetve a parid hany eves.
7/31 A kérdező kommentje:
17 vagyunk mindketten atlagos szoval 17cm, nem igazan vagyok tag.
2017. júl. 4. 23:20
8/31 A kérdező kommentje:
Es a kerdest is ugy ertem szoval h semmi kulonlegeset nem erzek es kezd elmenni az egesztol a kedvem es nem tudom h mi tevo legyek.
2017. júl. 4. 23:21
9/31 anonim válasza:
A 17 centi éppenséggel túl van az átlagon. Azt továbbra sem tudjuk, hogy mióta éltek szexuális életet, külön-külön és együtt? Amikor önkielégítést végzel azt élvezed, akkor van orgazmusod?
10/31 A kérdező kommentje:
1eve elunk szexualis eletet, es nem szeretem en az onkielegitest. O viszont mikor,higy ha van idonk egymasra akkor en elegitem ki oralisan ha nem akkor o sajat maga otthon nyilvanvalo.
2017. júl. 4. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!