Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sem túl esztétikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem túl esztétikus az ilyen punci? Mennyire zavaró?

Figyelt kérdés

Bár ez a dolog egészségügyileg nem okoz gondot,esztétikailag annál inkább zavar.

Személyes meglátásom szerint 'csúnya'a puncim. Leginkább azt vettem észre,hogy a csuklya nagyon rálóg a csiklómra,ami szerintem roppant csúnya,illetve nehéz kitapintani a bőr alatt megbúvó csiklót.

Ami nagyon szembeötlő talán ez,a többit nem igazán tudom szavakba önteni...Sajnos szépítő műtétbe nem tudok fektetni,ezért marad a megszoksz,vagy megszöksz verzió.

Még nem volt részem szexben,épp ezért kissé félek,mennyiben hangadó a nemiszervek külleme.

De rátérek a lényegre: fiúk/férfiak!

Mennyire zavarnak titeket az ilyen apróbb 'szépséghibák'? Mennyire befolyásoló tényező a kinézete mondjuk a szexuális vágy tekintetében..? Kiábrándít,nem zavar..? Tapasztalatok?

Előre is köszönöm!

18/L

2017. júl. 4. 22:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 takarodj aludni
2017. júl. 5. 00:04
 12/17 RRR ***** válasza:

nem csúnya

imádni való,izgató

semennyire nem kiábrándító!

2017. júl. 5. 00:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Ahhhh. Fincsi.
2017. júl. 5. 01:32
 14/17 FerGii ***** válasza:
mutasd
2017. júl. 5. 03:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezt a hülye műtétet is csak az ostobenkó nőknek találták ki... Értelmes nő ilyenben nem gondolkodik.

Elmennél egy dokihoz és 99% hogy azt mondaná hogy átlagos.

2017. júl. 5. 07:43
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Férfi vagyok és szeretem a puncit szerintem jó egy ilyen műtét kivételesen.Izgat a bejárata is egy nőnek és ahhoz nem lógós punci dukál.Én megértem az ilyen nőket.Amit nem viselek el és taszít az a szilikonos mellek.
2017. júl. 5. 16:16
 17/17 anonim ***** válasza:
rosszul írtam punci=szeméremajkak
2017. júl. 5. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!