Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis tetszik a pasi? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1hónapja kb bejelölt egy pasi facen. Rámírt,elkezdtünk dumálgatni mindenféléről,kérdezte van e pasim. Aztán megkérdeztem ,hogy honnan ismer leírta. Aztán ő megkérdezte ,hogy van e kedvem talizni,kérdeztem ,hogy miért ,erre én megírtam neki ,hogy nem keresek szexkapcsolatot,mert azt hittem aztakar. Tulajdonképpen nem mondta miért akart talizni. Ma összefutottunk véletlen és hát tök helyes. Szóval mit csináljak,hogy folytassam a beszélgetést? Mit tegyek?2017. júl. 3. 17:56
1/8 anonim válasza:
Jaj tipikus tiniribizli vergődés. De ha meg 20-on évesen vagy ennyire nyámnyila tesze-tosza hát az szomorú.
2/8 anonim válasza:
küldj neki képet fehérneműben utánna írni fog.
3/8 A kérdező kommentje:
1-es mi bajod??!
Komolyakat már kössz!!
2017. júl. 3. 18:18
4/8 anonim válasza:
kérdező, 2. vagyok, te írsz szexkapcsolatról meg stb.....ha küldesz neki olyan képet akkor ut. beszélni is fog veled róla....
5/8 A kérdező kommentje:
Én nem szexkapcsolatot keresek. Azt hittem ő akar olyat.
2017. júl. 3. 18:33
6/8 anonim válasza:
És miből vontad le a konklúziót, hogy azt akar? Utalt rá, mondta?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem ,csak minden pasi azt akar általában..
2017. júl. 3. 20:01
8/8 anonim válasza:
...jajj...
Kíméld meg ezt a srácot magadtól. A HP, mint kifejezés, nagyon enyhe rád, és most nem a számítógép-márkára gondoltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!