Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség, hogy szex előtt elmondatnak a csajjal 4 számot emelkedő sorrendben?
Figyelt kérdés
Több ismerősömtől is hallottam, hogy van most valami szokás, hogy szex előtt mondani kell a nőnek 4 véletlenszerű (egyjegyű) számot, és csak akkor szabad megdugni, ha helyes sorrendben visszamondja. Mi ez, mire jó, vagy honnan jön? O.o2017. júl. 3. 11:07
2/19 A kérdező kommentje:
Az oké, de mi értelme ennek???
2017. júl. 3. 11:09
5/19 A kérdező kommentje:
Most komolyan??? Mégis mennyi "műveltség" kell ehhez?
Életem legbutább „nője” (félanalfabéta és csak jóindulattal 14 éves) is átment volna rajta. Szerintem valami más lehet mögötte, de érdekelne, hogy mi.
2017. júl. 3. 11:15
6/19 anonim válasza:
Édes istenem, ha oda kerül a sor a f@!zom fog számháborúzni a csajjal, azért vagyunk ott hogy keféljünk nem matekozzunk. :D
7/19 anonim válasza:
Biztos ezzel akar a pasi megbizonyosodni arról, hogy a csaj nem okosabb e nála...
9/19 anonim válasza:
Mi a feleségemml a szorzótáblát mondjuk fel egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!