Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel lehet igazán megfogni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet igazán megfogni egy pasit? 18/L

Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 22:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Istenem...

Nem fejtettem ki a kérdést, az én hibám, akkor most.

Nem azért kérdeztem ezt, mert olyan undorító, kövér, senkinek nem kellő csaj vagyok.

Egyszerűen tetszik egy srác, akivel régebben sokat beszéltünk és úgy éreztem tetszem neki (is) viszont mostanában nem keres. A kérdés: mivel lehet felhívni magamra a figyelmet, valamivel megfogni, anélkül hogy nyomulnék?

2017. júl. 2. 23:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Fel kéne fogni az itteni embereknek: Akit ismertek és nem érdeklődik, azt nem érdeklitek. Csinálhattok akármit, maximum 1-2 menetre akar majd titeket.
2017. júl. 2. 23:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Ami első sorban számít,az a műveltség,intelligencia,empátia,őszinteség,ez alap. Utána,jön a többi,önbizalom,perverzió,és szex,szopás minden mennyiségben. De érzelmek nélkül úgy sem fog müködni,szóval ehhez mindkét félnek kell a szikra,tűz,vágy..
2017. júl. 2. 23:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy enyhén molettebb csajszi is lehet épp oly nőies és vonzó mint bármely más lány, ezt akkor tapasztaltam meg, mikor a jelenlegi barátnőmbe estem bele, nem csak a külsővel lehet megfogni egy férfit. Fontos a lány személyisége, kisugárzása, mosolya, de egy szép ápolt természetesnek látszó (max szolid smink) arc is sokat jelenthet. Ugyan úgy fontos nekünk is az, ha egy lány kedves, közvetlen, és nyitott az újra, mellesleg én szeretem ha egy csajszi kicsit vagány, belevaló is és szókimondó.
2017. júl. 2. 23:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Keresd te. Próbáld fölkelteni a tüzet. Hisz lehet látta rajtad vagy úgy érezte, hogy semmi hatása nincs és hagyta.

Velem is ez volt.

Ami használna ha újra érdeklődne a másik. Kérdezne felőlem nem csak válaszolna a kérdéseimre.

Ha találkozunk mosolyogjon sokat, legyen kedves. Játékos, kissé incselkedő.

Szerintem nem sokban különbözik a módszer, hogy mivek lehetne megfogni téged akár. Gondolj ebbe bele és cselekedj úgy.

Sok sikert!

2017. júl. 3. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!