Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyengébbik nem képviselői!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyengébbik nem képviselői! Számotokra ijesztő az a férfi aki borzasztóan határozottan tudja mit akar?

Figyelt kérdés

2017. júl. 2. 19:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Gyengébbik nem? Igaz, de én sem mondom neked hogy csúnyábbik... :) Amúgy engem részint riasztana
2017. júl. 3. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha engem az én igényeimet és akaratomat is figyelembe veszi akár a mindennapokban, vagy a szexben akkor nem taszító hanem vonzó :)

A gyengébbik nem nem azt jelenti,hogy teljes elnyomásban kell éljen és lesse URA Parancsolója minden szavát !!

Legyen kompromisszumképes :)

2017. júl. 3. 12:50
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Oww... oww... és máris haszontalan a válaszom, csak mert tartalmazza hogy tahó ez a megszolítás
2017. júl. 3. 14:53
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

10-es hozzászólónak:

"én vagyok a Jani és na én majd megmondom a tutit"

Majd leírtál egy 15 soros "szösszenetet" :D :D

Te tutira magadtól félsz! A saját rossz tulajdonságaidat látod másban...

2017. júl. 3. 17:52
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Igen, mert az a férfi aki "borzasztóan határozottan tudja" mit akar nem képes felfogni ha nemet mondanak neki.

Szerencsére engem még csak egy ilyen talált be, táncoltunk a barátnőimmel, elkapott és elkezdett "erőszakolni". Próbáltam kiszabadulni de nem engedett, sikoltozni kezdtem, a kidobók megjelentek az az állat elengedett, és kivezettek MINKET, mert nyilván egy pár vagyunk. Kint közöltem velük hogy konkrétan megtámadott és fogalmam sincs ki ez az ember. Hazudott mint a vízfolyás, szegény barátnőm részeg nem tudja mit beszél. Megkérdeztem mi a nevem, erre elkapta a torkomat és üvöltötte, hogy ő akar magának úgyhogy az övé leszek. Szerencsére a kidobók kapcsoltak és hamar a földön találta magát.

A tanulság : A határozott férfiakkal nincs probléma, egy alapvető határozottság kell, de bármi ami annál több egy hányadék állattá alacsonyítja az embert.

2017. júl. 3. 18:33
 16/18 A kérdező kommentje:

Először is, köszönöm a válaszokat!

Másodszor, pedig akinek nem tetszett a "Gyengébbik nem" megszólítás, attól elnézést. Bár hozzáteszem, nem sértés volt vele a célom, hanem az, hogy az ezerszer olvasott "csajok" "lányok" hölgyek" "nők" megszólítás helyett valami mást írjak oda. Semmi rosszindulat nem volt bennem.

Nagyon kíváncsi voltam a válaszokra, és roppantmód örülök, hogy ennyi és nem is csak egyféle jött!

Szándékosan nem írtam bele a kérdésbe, illetve annak leírásába, hogy miért tettem fel azt.

Esetemben, éppen a barátnőm olvasta rám, hogy miért vagyok néha ilyen határozatlan?

Megmondom őszintén, hogy meglepetten néztem ki a fejemből, és nem értettem mire gondol.

Majd beszélgettünk, és a beszélgetésből hallottak alapján végül arra jutottam, hogy a barátnőm összekeveri a határozottságot, és a másik véleményére tekintettel lévő magatartást.

Mikor udvaroltam neki, és még csak ismerkedtünk, valóban próbáltam lehengerlő lenni vele szemben, de most, hogy már együtt vagyunk, és ő a párom lett, pl ha megyünk valahová előtte kikérem a véleményét, és annak függvényébe szeretnék dönteni, hogy megbizonyosodjak ő jól érezné-e magát. Ő ezt határozatlanságnak véli, és úgy gondolja, hogy azért kérdem, és teszem függővé a végkifejletet, mert magamtól nem tudnék dönteni, holott arról van szó, hogy nem csak a saját érdekem nézem, hanem a közös érdek, és mindkettőnk szórakozása lebeg szemem előtt.

Megkérdeztem tőle, hogy akkor azt szeretnéd, ha jelentsem ki, hogy készülj, mert megyünk strandra, utána étterem, és 9kor elindulunk haza.

Azt felelte, hogy igen ez is jobb mint mikor megkérdem, hogy mit szeretne csinálni / jó ötletnek tartaná-e ha elmennék strandra / lenne-e kedve ehhez vagy ahhoz.

Mit ne mondjak.. én nem értem ezt az egészet:D

2017. júl. 3. 21:22
 17/18 anonim ***** válasza:
En kifejezetten szeretem, sot elvárom szinte.:D imadom a parancsokat:P
2017. júl. 19. 22:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Szeretik, mert maguktól nem félnek dönteni szinte mindenben.
2017. aug. 25. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!