Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Ti belemennétek szexkapcs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti belemennétek szexkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy csak szex és más semmi kapcsolatba.

2017. júl. 2. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem az exemmel volt ilyen kb fél évig.

Semmi érzelem nem volt akkor úgy kezdtünk neki. Aztán ennek köszönhetően újra összejöttünk :D

2017. júl. 2. 22:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem vagyok ösztön lény, márpeddig a "szexkapcsolat" nekem nagyon is úgy jön ki. Szomjas vagy? Igyál. Éhes vagy? Egyél. Szexelni akarsz? Legyen "szexkapcsolatod"... Badarság!! Ilyen legfeljebb prostikkal lehet elképzelni.
2017. júl. 3. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

2 okból.

Az egyik oka az az,hogy valószínűleg nem menne olyannal a szex akihez csak vonzódom, de nem több. Tehàt nem lenne elég a testi kielégülés. Nem egy visszamaradott ösztönlény akarnék lenni.

A másik oka,hogy ha esetleg mégis belemennék ilyenbe akkor sok a rizikó faktor és nagy eséllyel nem szexkapcsolat lenne az amit amúgy a felek szexkapcsolatnak neveznek. Elvárások, szabàlyok, szépen lassan egymàs magàn szféràjába hatolnak a felek, túl sok időt töltenek együtt, vagy nem csak szex van, de találkoznak, együtt töltik a szabadidejüket és így tovább. Hàny ilyet olvasni és hallani. Inkàbb nem! Ennek csak rossz vége lenne!

19/L

2017. júl. 3. 23:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen!
2017. júl. 12. 10:21
 15/15 anonim ***** válasza:
biztos, hogy nem, abból kifolyólag, hogy tuti, hogy elkezdenék többet érezni, vagy pedig ha tényleg nem éreznék semmit, akkor nekem a szex sem menne, mert ahhoz érzelmek kellenek. én sokkal többre vágyom, minthogy valaki csak belém ürítsen, és szerintem mindenki, akinek normális értékrendje van a kapcsolatokat illetően, az így van ezzel. ha nem akarsz kapcsolatot, de dugni igen, könnyen találhatsz mindig alkalmi partnert, viszont ne akarj "szexkapcsolatba" bonyolódni, mert az ilyet az egyik fél mindig megszívja.
2017. júl. 12. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!