Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egész nap áll a farkam. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nap áll a farkam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában a nagy meleg miatt pucéran alszok és emiatt kitámasztva kelek mint a kempingbringa. De mivel kapkodni kell minden áldott reggel, nincs időm fejni ezért úgy kell elrakni a morningwoodot, hogy szinte ropog. Nektek mi szokott segíteni lehiggadni, ha nincs lehetőség levezetni rendesen, viszont fókuszálni kell napközben?
2017. jún. 28. 17:17
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
Na, sikerült megoldást találni? :-D
2017. júl. 9. 14:38
 22/36 anonim ***** válasza:
Enyem is
2017. júl. 9. 14:54
 23/36 anonim ***** válasza:

szia

tényleg segítség kellene neked

de nem biztos hogy "olyan női"

ha régóta van a helyedbe orvoshoz fordulnék

de csak egy nő vagyok

:-)

sziaaaa

24N

2017. júl. 9. 15:13
 24/36 anonim ***** válasza:
milyen megoldást találtál? :D
2017. júl. 9. 23:53
 25/36 A kérdező kommentje:

Egyelore azt a technikat alkalmazom, hogy szarul alszok a meleg miatt, igy olyan faradt vagyok egesz nap, hogy elni nincs kedvem nem hogy dugni.:D

Lehengerloen effektiv megoldas, soha nem hittem volna, hogy ilyen egyszeruen csokkentheto a libido.:D

Amugy nem ertem nok miert ne tudnanak valaszolni, tudtommal ok is szoktak napkozben kancasok lenni. Tehat, ha nekik van valami bevalt csitito otletuk azt is szivesen fogadom.:D

2017. júl. 10. 17:23
 26/36 anonim ***** válasza:
Elalvás előtt és reggel is alaposan ki kell facsarni.
2017. júl. 20. 14:29
 27/36 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Ez Isten áldása, szóval adj hálát az Úrnak, ne pedig bosszankodj emiatt!:-)
2017. júl. 20. 14:32
 28/36 Tompadúr ***** válasza:
44%

Dolgozz másodállásban vécéfülkékben és akassz a töködre egy guriga vécépapírt. Kifelé fordítva! Ez fontos!

26/F

2017. júl. 20. 14:48
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, sok idő után van ismèt valakim, de munka miatt csak heti 1-2* találkozunk..szóval, kèpzelheted a köztes időt:)

A meleg miatt rosszul alszom; hulla vagyok nekem is bevált! :D

De amúgy, melóban pl. mindig keresek valami munkát, ha èpp üresjáratom lenne Irodán vagyok, ha èpp lenne idő álmodozni, inkább leviszem a munkahely másik vègèben lèvő szelektívhez a napi műanyagpalack mennyisègünket vagy a közös ètkezőben soron kívül elöblítem a kávès csèszèket tegnap pl. munkatársnak segítettem megoldani valamit....amellett, hogy eltereli a piszkos gondolatokat, mèg a munkatársak, titkárnők, főnök ( sőt Margitka a takarítónő is, aki nèha a főnököt is kiosztja..:D)is csípik, hogy kedves vagyok :D

Estènkènt pedig jöhet az " álmodozás";)

2017. júl. 20. 14:50
 30/36 anonim ***** válasza:
92%
Egész nap áll!!! Az analfabéták talán elhiszik akik nem ismerik az emberi szervezetet,de én aligha. Nem gyenge tulzás.
2017. szept. 5. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!