Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik még olyan intelligens...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan intelligens férfi szerintetek, aki szerelmet keres és nem csak mindenkit meg akar fektetni?

Figyelt kérdés
Sajnos én soha nem járok sikerrel. Aki meg normális ilyen szempontból, az meg nem szimpatikus, idegesítő, nem vagyunk egyhullamhosszon :(

2017. jún. 27. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezerszer volt már a kérdés. Válasz: igen, létezik (én is ilyen vagyok, sőt, képzeld, lassan 25 évesl létemre még szűz vagyok), de az ilyen típusú emberek rendszerint csendesebbek, kevésbé feltűnőek és dominánsak, aki azt jelenti, hogy nektek nem eléggé izgatóak. Ennyi az őszinte válasz. Ennél többet nem tudok mondani, tényleg bármerre megyek, mindenütt ilyen fiúkat látok (nekem ugye ők a konkurencia), de lássuk be, nektek ők nem elég izgalmasak. Ami az eddigi tapasztalatom: nagyon sokat számít a test (főleg a magasság), plusz azok a dolgok, amiket írtam. Akinél egyik sincs meg, az lehet akármilyen normális, meg kereshet szerelmet, titeket sajnos nem fog érdekelni.
2017. jún. 27. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:
előttem szólókkal egyetértve, felajánlom a lehetőséget egy kellemes randevúra egy 26 éves szerelemre vágyó sráccal. :)
2017. jún. 28. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Sztem nincs :D

Dgni minden pasi akar! Méghozzá minél hamarabb, nem fog várni rád senki , míg "szerelembe" esik... Előbb a szex, aztan szerelem

2017. jún. 28. 19:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van, csak az ilyen pont emiatt általában először emberként akar megismerni, úgy közeledik, nem pedig az állatias, domináns rituális párzási táncot lejti, de mivel nektek csak az utóbbi kell, nem is veszitek észre az ilyet.

Szóval az a paradox helyzet áll elő, hogy egymással ellentétes tulajdonságokat vártok el. Így persze, hogy nem lesz senki, aki megfelel az igényeknek.

2017. jún. 28. 20:35
 15/15 Röcsögei Péter ***** válasza:
Ó, mennyiszer randiztam úgy, hogy jól meg akartam ismerni a lányt, és csalódást okoztam neki végül, hogy az első randi végén nem fektettem meg. Létezett, igen. Mára egy mozgó sírkő vagyok a nevemmel, és maximum egy macskát tudnék szeretni, de az sincs, mert nem akarom egyedül hagyni a lakásban, amíg dolgozom. Miattam ne szenvedjen senki. 38F
2018. júl. 8. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!