Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek néhány alkalommal hármasba csak azért mert a párotok még nem élte ki magát?
Ha veletek vesztette volna el a szüzességét, viszont most kipróbálná másokkal is a szexet. Elhagynátok vagy inkább csinálnátok hármasban hogy úgymond kièlhesse magát?
Én ebben a helyzetben szakítanék, túl prűd vagyok?
Nálunk működik.
Nagyon jól működik!
#3.
Egyáltalán nem értek egyet.
Épp ezért nem tartósak a mai kapcsolatok, mert ha egy probléma felmerül már startból minden tönkre is ment.
Ne is próbáljuk meg megbeszélni, megoldani inkább pusztítsuk el..
Szerintem minden kapcsolatban előbb utóbb felmerül, a másik férfi/nő gondolata amit ha megtudtok beszélni valószínűleg marad a kapcsolat, viszont ha a párod tudja, hogy alapból így állsz hozzá, félelmet keltesz benne, nem meri felhozni a témát, majd jön a megcsalás, és a szakítás akkor már okkal.
A hármas is megbeszélhető, amennyiben az mindenkinek jó, de szerintem is max párcserével működhet jobban, hacsak valaki nem biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!