Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti belemennétek néhány alkalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek néhány alkalommal hármasba csak azért mert a párotok még nem élte ki magát?

Figyelt kérdés

Ha veletek vesztette volna el a szüzességét, viszont most kipróbálná másokkal is a szexet. Elhagynátok vagy inkább csinálnátok hármasban hogy úgymond kièlhesse magát?

Én ebben a helyzetben szakítanék, túl prűd vagyok?

2017. jún. 27. 13:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én belemennék,szeretem annyira hogy megérteném a kíváncsiságát.Engedném hogy mással is legyen tapasztalata,ettől nem szeretném kevésbé.Érdekelne milyen neki mással.
2017. jún. 27. 18:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Belemennék, ha cserébe megkapom a 2 lánnyal való felállást. Így egál. Egyik barátnőm sem volt bevállalós, egyik felálláshoz sem.
2017. jún. 27. 19:53
 13/21 Ktv007 válasza:
Én megkaptam a páromtól, hogy kipróbálhatom mással is. Ettől még nagyon szeretjük egymást
2017. júl. 11. 21:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Belemennék a kedvéért simán.
2017. júl. 12. 17:57
 15/21 anonim ***** válasza:

Nálunk működik.

Nagyon jól működik!

2017. júl. 18. 09:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Siman es imadnank elvezni a masik elvezeset
2017. júl. 18. 09:26
 17/21 anonim ***** válasza:
A 2 lány + 1 fiú jöhet, a 2 fiú + 1 lány nem. Sokszor fantáziálunk mi is +1 lányról. Néhány év után már kissé ellaposodik a szex valahogy fel kell dobni.
2017. júl. 18. 10:15
 18/21 anonim ***** válasza:

#3.

Egyáltalán nem értek egyet.

Épp ezért nem tartósak a mai kapcsolatok, mert ha egy probléma felmerül már startból minden tönkre is ment.

Ne is próbáljuk meg megbeszélni, megoldani inkább pusztítsuk el..

Szerintem minden kapcsolatban előbb utóbb felmerül, a másik férfi/nő gondolata amit ha megtudtok beszélni valószínűleg marad a kapcsolat, viszont ha a párod tudja, hogy alapból így állsz hozzá, félelmet keltesz benne, nem meri felhozni a témát, majd jön a megcsalás, és a szakítás akkor már okkal.

A hármas is megbeszélhető, amennyiben az mindenkinek jó, de szerintem is max párcserével működhet jobban, hacsak valaki nem biszex.

2017. júl. 18. 10:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Belemennék,nem hagynám el.Akár hármasban,ennek azért örülnék jobban mert kíváncsi lennék mennyire élvezi mással,de ha akarja kettesben is.
2017. júl. 18. 17:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor lehet menni

2017. júl. 18. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!