Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál, hogy jóképű lehetnél nagy pénisszel vagy zseni, melyiket választanád?
Miért lennék zseni? Nem akarok Nobel-díjat, nem akarok egyetemi tanár vagy kutató lenni, nem akarom beírni magam a történelemkönyvekbe.
Ha jóképű vagyok nagy pénisszel és NEM zseni, attól még mindig lehetek átlagosan jó intelligenciájú ember, boldog élettel, jól összehozva a dolgaimat.
zseni.
mert ha zseni vagyok, ki tudom találni, hogy lehet jóképű nagy péniszel. :D
Nem értetted amit kérdeztem.
Tehát, mégegyszer: ha a zsenit választom, akkor ronda fejem és kis f-szom lesz?
A másik: ha a nagyfarkú jóképűt választom, akkor meg hülye leszek, mint a segg?
Jóképű közepes pöccsel. Nagyobb mint az átlag jóval és inkább még csak problémám volt vele mint hasznom...
Nem értem miért akar minden faszi nagy farkat, komolyan.
6: Én úgy értettem a kérdést, hogy
A, jóképű, nagy péniszű ember vagy átlagos intelligenciával (aki se nem extrém okos, se nem extrém hülye)
B, hihetetlen, korszakos zseni vagy, átlagos kinézettel és péniszmérettel (de nem vagy ronda és nem vagy törpefarkú sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!