Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjszaka arra ébredtem, hogy a barátom pénisze már bennem van és már d*g, ez normális dolog?
Már régóta együtt vagyunk, korábban is volt már olyan, hogy éjjel elkezdett fogdosni, ujjazni, de akkor felébredtem egy idő után. Tudni kell, hogy nagyon mély alvó vagyok, és ezen a napon nagyon fáradt is voltam ráadásul.
Így éjjel arra "ébredtem" - ekkor ő még nem tudta, hogy már fent vagyok - hogy a barátom már dug (nem tudom mennyi ideje) gumi nélkül (nem szedek gyógyszert). Aztán hallottam, hogy felállt és elment gumiért, utána visszajött, az oldalamra fordított és úgy folytatta. Utána kérdezte, hogy fent vagyok-e, de nem válaszoltam semmit, mert félig aludtam, de azért éreztem közben. Ennek ellenére folytatta, elélvezett aztán elaludt.
Mással is fordult már elő ilyen, normális ez, hogy úgy kezd el szexelni hogy nem is vagyok ébren?
21 L
És ha a férfi se tud magáról?
Nekem már számtalan ilyen volt, hogy arra keltem, hogy úgy kúrom a párom, mintha az életem múlna rajta :D
#14 Ez te vagy, de mivel minden ember más, ezért mások a határaink is. Vannak akik pl szeretik a fojtogatást, de azért nem állsz neki fojtogatni a párodat, ha nem beszéltétek meg egy ponton, hogy ő is benne van-e ebben.
Az engedélyadás fontossága meg nem szűnik meg azzal, hogy elkezdesz járni valakivel...
a 10-es mekkora egy önjelölt szakértő:)
a csávód meg elég beteg, konkrétan megerőszakol...
Imádnám :) Én is keltem már ilyenre, nyalásra is. Először jön az wtf hol vagyok érzés aztán fél perc és már tudom is :D
Mély-alvó vagyok, de nem egyszer fordult elő, hogy miközben aludtam dörgölőztem a páromhoz, vagy elkezdtem simogatni. Én is keltettem már szopással.
Szerintem tök okés, de ha nem élvezed akkor ne csináljátok, de szerintem ez logikus.
Ha egyikőtöknek sem okoz gondot, akkor teljesen okés.
A sok irigy meg rögtön kihasználásra tereli a szót..
gumi nélküli dolog viszont gáz azért..aztán meg lehet rosszul érezted:D És az Análintrúder2000 volt benned. XD
Én is szeretek am. szexre kelni:)
Ez tök természetes és jó dolog.
Hiszen egy normális párkapcsolatban a testetek egymáséi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!