Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy harmincas (40-es,50-es) nő mennyire vonzódik a szexhez "egy idegennel" olyan helyeken, amivel a fiatalkorát idézi fel?
Figyelt kérdés
Tök "idegen" pasassal, fiatalabb férfival kocsiban, parkban, liftben. Akinek kell értenie a kérdést, érteni fogja ;) Kérem hogy életkort is írjatok! Köszi2017. jún. 26. 09:04
1/5 anonim válasza:
én még mindig kívánom és vágyom az ilyen "kalandokra" szerintem ez nem kor függő hanem inkább beállítottság kérdése :)
37N
2/5 anonim válasza:
Ezek már úgy dugnak, mint a gép.
Mikor még te azon agyalsz, hogy mit mondjál, ők már azon, hogy vajon mekkora farkad lehet.
3/5 anonim válasza:
2. hogy te mien hü.ye vagy. Minden nő szereti a szexet, ha nem olyan balfa..okkal kerülnek össze mint te......ezt férfi ként írom.
4/5 anonim válasza:
Öcskös, szerintem nem nekem kellene megmagyarázni a dolgokat. Én már akkor idősebb nőkkel keféltem mikor te még a Minimaxot nézted.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, én fiatalon sem keféltem idegennel, és most, negyven évesen sem teszem, pedig ismét egyedülálló vagyok és akadna is rá jelentkező. Ismét fiatalnak egy nálam idősebb, tapasztaltabb férfi mellett érzem magam, mondjuk egy jófajta ötvenessel,aki csak legyint azon hogy én még csak negyven vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!