Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázó az arcra/ szájba élvezés?
Figyelt kérdés
Csajok ti annak érzitek? Mi az, amit megengedtek? Pasik bennetek ez felmerül, miközben megteszitek?
Kort is kérlek.
2017. jún. 25. 14:48
11/16 anonim válasza:
Ferfi vagyok es szerintem nem megalazo hisz nem azert csinalnam h megalazzam es en is sok mindent megteszek a nokert viszont ha nem akarja nyilvan nem elvezek ra plane hogy eleg sok jon :) 20/F
12/16 anonim válasza:
Én sem azért csinálom, mert megalázni szeretnék, hanem azért, mert tetszik !!
Viszont ezt csak akkor és csakis akkor, ha látom az adott lányon, hogy Ő is akarja !!
Egyébként meg NAGYON SOK lány akarja is vagy legalábbis eljátszik a gondolattal, csak nagyon kevesen vallják be !!
13/16 anonim válasza:
Mi azon megalázó ha a barátom az arcomra és a szemembe élvez és szép lassan lecsurog. Ha leköpne az igen de ez nem ugyanaz eleve a szitu sem.
14/16 anonim válasza:
Hála Istennek vannak ilyen lányok, akik ezt szeretik és fel sem merül bennük, hogy ez megalázás lenne !
15/16 anonim válasza:
Igen, és fura módon a kérdés kiírása döbbentett meg hiszen ez meg sem fordult soha bennem hogy ez már valami "megalázó" kategória lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!