Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi oka lehet arra, ha valakine...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet arra, ha valakinek a párja megkérdezi, hogy mit tenne vele ha megerőszakolhatná minden következmény nélkül?

Figyelt kérdés

Na hát röviden ez a szitu, hogy egyszer csak ( azóta még párszor ) elhangzott ez a kérdés a lány szájából a párja felé.

Mit tenne vele és hogyan.

Én meg ott voltam, hogy oksa.. de mi lehet egy ilyen kérdés mögött a csaj fejében?

2017. jún. 24. 22:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a kommunikációval nincs baj, csak tényleg az van, hogy ilyen kérdést sose hallottam
2017. jún. 24. 23:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt írod, keveset szexel és fájni is szokott neki. Én is így voltam vele, mert ha szubmisszív vagy,a normál szex kellemes élmény lehet de nem indít be igazán, és ha nem izgulsz fel rendesen,az fáj.

A volt párom hallani sem akart bdsm-ről. De a mostani nem sokat vacakolt, irgalmatlanul elverte a fenekemet és én már ettől totál kész voltam, a fojtatás kikötözés és egy vad szex volt ami érdekes módon nem fájt,sőt, életem legjobb élménye volt.

No persze az is lehet hogy nem szubmisszív, rá kéne kérdezni,hogy mik a vágyai.

2017. jún. 25. 12:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Vannaknolyan vagyai, amit nem mer nyiltan megmindani, ezert kerdezi toled ezt igy. Mert hacte erre olyat valaszolsz, ami szolid, akkor tivabbra sem fogja o elmondani, hogy mik a vagyai. De ha te is durva dolgokat mondasz, talan megnyilik o is. Dontsd el, hogy neked mi fer bele, es csak olyat vallalj be, amit nem fogsz megbanni. De ebbol nagyon jo dolgok is kisulhetnek ;)
2017. jún. 25. 13:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Aham

Már kezd tisztulni a kép, és ha visszagondolok akkor van olyan élmény ami ezt ( amit mondtok ) alá is támasztja.

Utána olvasgattam és találtam egy ilyen bejegyzést:

"If you’re more dominant in the relationship or in real life and have a career or a lifestyle where you’re not pushed around much, you may enjoy submissive rough sex more than other people. It’s your mind’s way of craving for a release from the responsibility and the control. The psychological release of control makes you enjoy your orgasm better."

Ez is azt támasztja alá, hogy talán a keményebb szex indítja be jobban, csak nem akaródzik előhozakodni vele.

Amúgy nedvesség mindig van, de mikor nyak szorongatás volt, vagy durvább szex és nem lassabb összebújós akkor volt nagyon nagyon nedves, már rajtam is folyt.

Akkor ez egy szép és mély beszélgetés lesz, hogy valójában ki mire vágyik a szexben.

2017. jún. 25. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!