Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet spriccelve elélvezni, nőként?
Figyelt kérdés
Van valami módja? Tanulható?2017. jún. 21. 22:56
12/16 anonim válasza:
Pont olyan érzés mintha vizelési ingere lenne amúgy. De ez nem tanulható, ha képes vagy rá alapból menni fog. Ügyes pasi / Ügyes maszti G ponton
13/16 anonim válasza:
Minden tanulható. Próbálgatni kell, mint az orgazmust is! Nőknél azt is tanulni kell, nem spontán jön mint a pasiknál.
De: Minek akarsz így elélvezni? Láttál már ilyet? Nekem egyszer volt ilyen csajom. Gyűlöltem. Szerintem undorító.
14/16 anonim válasza:
Nem pisi. Csajom kepes ra. Es egyaltalan nem undorito, inkabb erdekes, hogy ilyen is van. A termeszet sokszinusege. HUvely felso reszet izgatom intenziven 2 ujjal.
15/16 anonim válasza:
A tudomány mai állása szerint nem pisi, de volt olyan csajom, aki tutira összepisilte magát, akkorát élvezett...amúgy nem minden nő képes rá, a g pont intenzív ingerlése kell hozzá, de csiklóval is lehetséges.
16/16 anonim válasza:
Megmutatnám! A Párom szokott mikor izgatom. (G pont orgazmus). Úgy ahogy írták a hüvely elülső részénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!