Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa hogy csak anális szex van már hónapok óta?
Mivel eléggé fáj nekem a szex még így 2 év után is..(azóta vagyok együtt a párommal), ezért úgy gondoltuk kb 3 hónapja hogy próbáljuk ki análisan.. És azóta csak az van.. Néha orál de semmi más csak a hátsóbejárat.. Ha felmerül a szex kérdése autómatikusan nyúl a fenekemhez... Ez nem gáz vagy furcsa? Lehet belőle valami bajom? Mert félek hogy túlságosan kitágul.. Nem nagyok a méretei hosszúság ügyileg inkább vastag (5,7 kb)
Mit tehenték hogy ne fájjon a szex ? Még az ujjazás is kellemetlen.. Komolyan már kétségbe vagyok esve .. Írjátok kérlek le a véleményeiteket és a tapasztalaitokat :) 19/L
😂😂😂😂😂
Szedek gyógyszert szóval ilyen problémám nem lesz :D
minek szedsz ha csak a segged dugja? xd
amúgy már ezer éve el kellett volna menni nőgyógyászhoz, hisz hogy lehet az hogy a normális bejárat fáj, az alapvetően kijárat meg nem?!?!?!
Szia!
Én két dolgot tudnék tanácsolni:
1.) nőgyógyászati probléma (baci, fertőzés, hüvelyszárasság...vagy épp nagyobb baj. De akkor annak más jele lenne, de nem ártana megnézetni. Az is lehet, hogy a fogamzásgátló miatt van.)
2.) nem kívánod a párod igazán. Nem izgat fel annyira téged, hogy kitáguljon a hüvelyed és jól benedvesedj. Kevés nedv is kevés! Nem elég! Lehet az is több figyelmet kellene szentelnetek az előjátékra (hogy TE izgulj fel), vagy keress egy olyan pasit, akitől egyből átnevesedik a bugyid.
Amúgy elég gáz a barátod. Neki mindegy az hogy csak lyuk legyen (csúnyábbat akartam írni). Azért ebben van önzőség. 19 évesen ne legyél már ennyire alárendelt. Kiszolgáltatod magad neki. Ha már nem lesz kellemes hátsóba, akkor kidob? Miért nem figyel arra, hogy neked is jó legyen? Azért nyúl automatikusan a hátsó feledhez, mert neki csak a reszelés téma. Te meg hopp pucsícs neki és kész. Nem a fenekednek kellene kitágulnia, hanem a hüvelyednek. (Önző se*gfej) Azért én ezt még helyetted is megalázónak érzem. Majd szakítotok (vagy megcsal, mert hát punciba még is csak másabb), és jön egy olyan pasi, aki rendesen kikormol és olyan domina leszel, hogy az ilyen kis csicska fiúkat, mint a pasid (mert nem barátod..) reggelire megeszed.
Na, sajnos a fenekekhez nem értek. De hidd el szeretkezni, kefélni egy orbitálisat, (vagy csak azért felkínálni a feneked, hogy megtartsd) sokkal jobb érzés, és kielégítőbb.
Sok sikert!
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!