Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú nők, tehát 30-tól 40-ig esetleg jó karban lévő 50-sek!?
Figyelt kérdés
Nektek bejön a kicsit erősebb fenekelés? Kézzel vagy pálcával?
Nem elmebteg állat módjára gondoljatok. Hanem mondjuk elverik a feneketeket, és ti irányítjátok, hogy nektek mennyire esik jó? Kinek erősebben - kinek gyengédebben?!
2017. jún. 19. 18:15
1/9 anonim válasza:
Nem jön be,és a 30 évesek nem középkorúak...
4/9 anonim válasza:
Akinek fiatalon bejön, idősebben is :-) Nekem mindig is bejött. Van partnerem rá aki meg is teszi. És mint az életben mindent....ezt is keményen szeretem :-) De nem kérek privit, mint írtam, van akivel ezt csinálom.
5/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nem jöhet be. De biztosan vannak ebben a korosztályban is élénkebb fantáziájú csajok. Elvégre egy 40-es nő is tud fiatalos és energikus lenni, nameg vonzó, egy 30as főleg, de láttam már olyan 50-est hogy nem bírtam levenni róla a szemem!
2017. jún. 19. 19:29
6/9 anonim válasza:
De a vonzóságnak mi köze ahhoz, hogy mit szeret? Persze, hogy nem mindenkinek jön be, de mint írtam, aki fiatalon is szerette, idősebben is fogja, ero lesznek itt nők akik szeretik és lesznek akik nem, mint minden korosztályban.
7/9 A kérdező kommentje:
Ha valamit szeretsz az vonz... Nem?..
2017. jún. 19. 20:39
8/9 anonim válasza:
Te írtál olyanokat, hogy vonzó nők...nem vonzó nők nem szerethetik a fenekelést? :-)
9/9 A kérdező kommentje:
Szerethetik... csak őket kívánja-e valaki...
2017. jún. 19. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!