Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autóban, szabadban szexről vélemények?
Helló, kinek melyik tetszik jobban, ha szabadban akkor helyeket is írhattok,itt a nyár tervezek egy kis kalandot.Jelentkezni is lehet rá ;)
30F
1. Az én nevemben irsz?
Lehet egyterűbe nagyon jól. Minden féle póz, szinte tökéletes hely van benne.
Én konkretan az autó hátsó ülésén veszitettem el a szüzességemet. Jo volt szep volt, de egy kicsit korlátozottnak érzem a lehetőségeket. Például hátulról is akartam volna dugni mindenkeppen, de nem jott össze, amit a mai napig bánok, mert azota se szexeltem. Szemből a lovagló, és amikor a csaj háton fekszik, megoldható. Persze ugyan így az előjáték is.
A szabadra Tudnátok mondani konkrétumokat?? Megis hogy? Pokrócot leteriteni es kesz?
Elég nagy tér van az autóban , így nem korlátol annyira. :)
Szabadban erdőt, mezőt gondoltam, pléd, takaró le és mehet a buli)
Nekem bejön mindkettő.
Autóban jó a misszionárius is, ha elég nagy hely van. (Én elég kicsi vagyok 160cm/46kg, de a párom 170körül van 75kg-val és elfértünk, nem volt kényelmetlen)
Lovagló szintén jó, nekünk még a kutya is bejött :D Orálról nem is beszélve.
Szabadban meg... határ a csillagos ég a variációkra, csak ne zavarjatok vele senkit.
Jelentkezni nem szeretnék :D
Sihederkoromban (45 éve) volt egy tó szülővárosom határában. Amúgy kirándulóövezetként funkcionált, de szombat esténként lépni sem lehetett a sok ütemesen ringó autótól. Dacára annak, hogy a városban még öt évvel később is összesen három autóval találkoztam a forgalmi vizsgán.
Később aztán én is csatlakoztam a tóparti szexelők táborához. Még később napközben is megálltam, ha olyan helyet láttunk, és feldobtam a motorháztatőre az aktuális partneremet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!