Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Autóban, szabadban szexről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autóban, szabadban szexről vélemények?

Figyelt kérdés

Helló, kinek melyik tetszik jobban, ha szabadban akkor helyeket is írhattok,itt a nyár tervezek egy kis kalandot.Jelentkezni is lehet rá ;)

30F

2017. jún. 19. 07:10
 1/9 anonim ***** válasza:
én szeretem, előjátékként vezetés közbeni szopás, megálltunk a 4es ut szélén, hátravittem, megdugtam, látták kb 50-en, mentünk tovább 😂
2017. jún. 19. 07:29
 2/9 anonim ***** válasza:
autót nem szeretem nagyon kényelmetlen, szabadban pedig nyugis helyen szinte bárhol lehet ! N
2017. jún. 19. 07:45
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Mindkettő vonz és izgató. Szabadban szeretem a nem túl forgalmas parkokat, a Duna partot. Meg amugy minden helyetet, ahol megkivánjuk egymást ha nem is pont a helyszínen de kerítünk rá buvóhelyet. Multkor épp mondta barátnőm hogy egy izgalmas hete lesz az irodában halálra fogja unni magát az irodában, mert egyedül lesz. Kivettem szabid lekocsikáztam hozzá. Végig dumáltuk az utat meglepődött, mikor bekopogtam az irodába. Nem kellett sok ledobáltam mindent az asztalról és az irodában keféltünk. Szóval a szabadban és a kocsin kivül vannak még jó helyek :) (lift, mozi, probefülke...) 26/f
2017. jún. 19. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Az autóm hátsó ülésén ,jó kis orál,majd miután ott végem lett ,kis dugás ,javarészt lovaglás,átkarolva mélyen. 20/F hiányzik az exem :/
2017. jún. 19. 07:58
 5/9 anonim ***** válasza:

1. Az én nevemben irsz?

Lehet egyterűbe nagyon jól. Minden féle póz, szinte tökéletes hely van benne.

2017. jún. 19. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Én konkretan az autó hátsó ülésén veszitettem el a szüzességemet. Jo volt szep volt, de egy kicsit korlátozottnak érzem a lehetőségeket. Például hátulról is akartam volna dugni mindenkeppen, de nem jott össze, amit a mai napig bánok, mert azota se szexeltem. Szemből a lovagló, és amikor a csaj háton fekszik, megoldható. Persze ugyan így az előjáték is.

A szabadra Tudnátok mondani konkrétumokat?? Megis hogy? Pokrócot leteriteni es kesz?

2017. jún. 19. 08:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Elég nagy tér van az autóban , így nem korlátol annyira. :)

Szabadban erdőt, mezőt gondoltam, pléd, takaró le és mehet a buli)

2017. jún. 19. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem bejön mindkettő.

Autóban jó a misszionárius is, ha elég nagy hely van. (Én elég kicsi vagyok 160cm/46kg, de a párom 170körül van 75kg-val és elfértünk, nem volt kényelmetlen)

Lovagló szintén jó, nekünk még a kutya is bejött :D Orálról nem is beszélve.

Szabadban meg... határ a csillagos ég a variációkra, csak ne zavarjatok vele senkit.

Jelentkezni nem szeretnék :D

2017. jún. 19. 14:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Sihederkoromban (45 éve) volt egy tó szülővárosom határában. Amúgy kirándulóövezetként funkcionált, de szombat esténként lépni sem lehetett a sok ütemesen ringó autótól. Dacára annak, hogy a városban még öt évvel később is összesen három autóval találkoztam a forgalmi vizsgán.

Később aztán én is csatlakoztam a tóparti szexelők táborához. Még később napközben is megálltam, ha olyan helyet láttunk, és feldobtam a motorháztatőre az aktuális partneremet.

2017. jún. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!