Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lábfėtis! Mi az ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfėtis! Mi az ami legjobban felizgat, kikėszít? Szeretnėm meg lepni a lábimádó barâtom.

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 22:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csodás, amiről írtál.
2017. jún. 19. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, nem vagyok irigy, csak ehhez a témakörhöz nulla ész kell. A tudományok topikban tessék villogni névvel, az a valami. Most ez a szexualitás témakör arról szól, hogy egyesek itt villognak a felhasználónevükkel és menőznek, vagy arról, hogy válaszolunk a kérdésekre? Valakik így akarják magukra felhívni a figyelmet?

ne írjatok privátot, mert nem érdekel, és napokig lehet, fel se jövök, mert jobb dolgom is van, mint mások párkapcsolati nehézségeit megoldani, amire maguktól nem képesek. De a lélekkapkodó itt menőzhet naphosszat, ha ennyire nem tud magával mit kezdeni az internetfüggőségben.

2017. jún. 19. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
A megjegyzés helyett meg, hogy ne legyek irigy, az első válaszban feltett kérdésemre válaszolhattál volna, de ha nem, nem muszáj. Csak ennyi erővel azt is lehetett volna. De ez az egész nyilvánvalóan úgyse a segítésről, hanem a nevekkel menőzésről szól. Én is írhatnék nagyon hasznos válaszokat itt névvel, és mindenki felfigyelne rám, de minek?
2017. jún. 19. 14:36
 14/16 A kérdező kommentje:

Nagyon ėrdekes szemėlyisėg vagy!

Jelzőkkel illeted az előtted szólók, akik valóban (számomra) hasznos dolgokat írtak le. És nem gondolnâm, hogy agyatlan liba vagyok, vagy azërt jonnėk fel egy ilyen oldalra hogy menőzzek, vagy mert internet függő volnėk! Csak szimplán szerettem volna vâlaszt kapni eme kėrdėsemre!

... És... Ha figyelnėl... Én válaszoltam neked!!!

Kicsit a mártír szerepėt vėlem felfedezni benned...

2017. jún. 20. 07:56
 15/16 A kérdező kommentje:
Azt pedig pláne nem értem miért vagy ebben a "rovatban" ha ennyire le kicsinyled ezt a tėmakört!?? Akkor miėrt nem a pszichológia, tudományos, egyetemi szak vagy metafizika, szociológia ... És társai "rovatban" keresgėlsz ės nyilvánulsz meg ahelyett, hogy itt tėblábolsz köztünk "Ostobák" közt!?? Nem ėrtem.. Ha pedig azt állítod hogy te is hozzá tudnál szólni a tėmâhoz, ám ezt mėg sem teszed,akkor valamilyen szinten csak ėrdekel a dolog.. Ha pedig nem akkor te vagy elėg aberrált ahhoz hogy nem is ėrdekel a tëma de azért ide pofátlankodsz unalmadban hogy le járasd a többi embert!
2017. jún. 20. 08:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Ha még olvasod az oldalt, legyen mindig kilakkozva a körmöd, piros, ezüst, vagy más színek, esetleg többféle egyszerre. Aztán néha tedd a lábad a barátod ölébe, csak úgy véletlenül, ha még mindig semmi nem történik, kérd meg, hogy egy kicsit maszirozza meg, esetleg van-e kedve puszilgatni. Stb. stb.
2017. nov. 15. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!