Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfėtis! Mi az ami legjobban felizgat, kikėszít? Szeretnėm meg lepni a lábimádó barâtom.
3-as vagyok, nem vagyok irigy, csak ehhez a témakörhöz nulla ész kell. A tudományok topikban tessék villogni névvel, az a valami. Most ez a szexualitás témakör arról szól, hogy egyesek itt villognak a felhasználónevükkel és menőznek, vagy arról, hogy válaszolunk a kérdésekre? Valakik így akarják magukra felhívni a figyelmet?
ne írjatok privátot, mert nem érdekel, és napokig lehet, fel se jövök, mert jobb dolgom is van, mint mások párkapcsolati nehézségeit megoldani, amire maguktól nem képesek. De a lélekkapkodó itt menőzhet naphosszat, ha ennyire nem tud magával mit kezdeni az internetfüggőségben.
Nagyon ėrdekes szemėlyisėg vagy!
Jelzőkkel illeted az előtted szólók, akik valóban (számomra) hasznos dolgokat írtak le. És nem gondolnâm, hogy agyatlan liba vagyok, vagy azërt jonnėk fel egy ilyen oldalra hogy menőzzek, vagy mert internet függő volnėk! Csak szimplán szerettem volna vâlaszt kapni eme kėrdėsemre!
... És... Ha figyelnėl... Én válaszoltam neked!!!
Kicsit a mártír szerepėt vėlem felfedezni benned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!