Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi nő engedi a feneke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nő engedi a feneke nyalását úgy is, ha az anált amúgy nem?

Figyelt kérdés

Sok partnert látott férfiak válasza is érdekel és simán nőké is.

Mennyire gyakori hogy a férfi nyelve átterjedhet a másik lyukra is?

2017. jún. 18. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha neki is jó , akkor bármikor :)

L

2017. jún. 18. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, nekem tetszik, szeretem, ha a párom csinálja, de az már kellemetlen, ha bedugja az ujját. Próbáltuk egyszer-kétszer, nem jött be. Az anális szextől pedig viszolygok.

22N

2017. jún. 18. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem az ánusz nyalása mára már tök természetes lett, kb a puncinyalással jár.

Nekem legalábbis SOHA nem volt még olyan, hogy valaki elutasított volna, pedig volt már bőven kalandom.

A simogatás, enyhe ujjazás még szintén a kedveltebb kategória, de frankón ujjazni, dugni már nem, szerintem kb 10-ből vagy 3 nő kedveli.

2017. jún. 18. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszik. Az ujjazás is. Maga az anális szex az ritkán van, de azt sem utasítom el, csak ritkán csinálom.
2017. jún. 18. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem párom szereti ha csinálom

viszont anált egyszer próbáltuk, de nem jött be neki

2017. jún. 18. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, csikiz és finganom kell tőle. Semmi élvezetet nem találok abban ha valaki a seggemet nyalogatja, szerencsére eddig csak egy olyan férfival szereltem akinek ez fontos volt. Akkor hagytam, miatta, de végig feszengtem. Többet ha lehet inkább soha. Az anál meg az ujjazás meg taszít.
2017. jún. 18. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Mármint szexeltem :D
2017. jún. 18. 19:56
 8/8 kövérnőtimádó ***** válasza:
A NŐI POPÓ számomra különlegesen izgató, s ha a higiénia megvan, én minden esetben minden nőét boldogan nyalogatnám. Függetlenül attól, hogy a nagy tastű, vastag combokkal és nagy popóval ellátott hölgyeket imádom, de kivétel nélkül minden nőnek boldogan megadnám a kényeztetést. Legyen kicsi, legyen lapos, legyen fiatal, vagy ráncos öreg, s ha cellulitiszes, akkor méginkább. Ha az egész csak a nyalásig engedélyezett, akkor sincs baj, kielégülök csak a nyalástól is, de ha a hölgy befogad a fenekébe, akkor boldogan teszem ott is magamévá.
2017. jún. 24. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!