Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veszélyes az ha nagyon hosszan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes az ha nagyon hosszan van erekcióm?

Figyelt kérdés
Reggel 6 körül felállt és 10-ig állt egyhuzamban. Lehet valami veszélye neki ,hogy ilyen sokáig áll?

2017. jún. 18. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha magától áll, nem veszélyes. Örülj ennek a képességednek és élj vele. Add meg a lányoknak amire vágynak.
2017. jún. 18. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha azért állt, mert mondjuk végig maszturbáltál, akkor biztosan nincs gond. Ha annak ellenére nem akart lelankadni, hogy nem foglalkoztál vele, vagy konkrétan szeretted volna, hogy lelankadjon, az azért nem teljesen normális. De ha ez volt az első és egyetlen ilyen alkalom, akkor ennyitől bajod szintén nem lesz. Viszont ha mondjuk napokig, hetekig folyamatosan áll, az már súlyos eset, és mindenképpen fel kell keresni orvost, mert akár károsodhat is.
2017. jún. 18. 11:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem maszturbáltam reggel 6 körül felállt magától én még félálomba voltam nem volt kedvem hozzá nyúlni és 10 ig állt kis feszítő érzést éreztem. De 10 után se maszturbáltam.
2017. jún. 18. 11:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Minden reggel áll csak hozzá szoktam nyúlni többször is de most már elég volt ...
2017. jún. 18. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Veszélyes, mert a barlangos testek ilyenkor sérülhetnek. Meg hát a prosztatának sem tesz jót.

Priapizmusnak hívják egyébként. Nézz utána.

(Értem én, hogy ez mekkora "csődörség", de ha az az ára, hogy utána max. csapkodhatod vele a muffot, de bedugni már nem megy, mer' elnyaklik a gcibe... :) )

2017. jún. 18. 11:39
 6/7 A kérdező kommentje:
de én nem injekciózom magam meg gyógyszert se szedek XD de ezután áll akkor lőni is fog nem leszek lusta :D
2017. jún. 18. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy barátnőt, minden rendbe jön.
2017. jún. 18. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!