Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális dolog az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az, hogy ennyire vágyom a szopásra? 18/L

Figyelt kérdés

2 éve volt barátom, őt többször is leszoptam, de semmi extra érzés nem volt számomra. Mostanában viszont vágyom rá, hogy leszopjam a kiszemeltjeimet és a számba élvezzenek. Ez normális? Főleg, hogy amúgy szűz vagyok.

Olyan könnyűvérűnek érzem magam, mondjuk nem 1 nap után tenném, de napról-napra egyre jobban vágyom erre.

2017. jún. 16. 20:40
1 2 3
 21/23 aszlan ***** válasza:
100%
Hat igen en se tiltakoznak régebben egy volt barátnőm naponta leszopot végig nagyon élveztem.visza sirom azokat a napokat.ha élvezed csináld csak ojan férfival akit közelebbről ismersz es higiénikus nehogy osze szedgyel valamit.engem is bevallhatnál.
2017. okt. 3. 05:49
 22/23 aszlan ***** válasza:
Semi gond nincs ezel egészséges fiatal no vagy.éld ki a vágyaidat amig van ra módot.amúgy taliztam vagy két hasonló csajal ok el is elvettek közben kisebb segitcsegel.42fer vagyok..természetesen en is sok szep vaginát nyaltam ki elvzesig.sose hagytam ki.
2019. jan. 8. 11:26
 23/23 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális...

Vágyaid vannak...

Csak ésszel csináld...

Fő a biztonság

dec. 29. 05:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!