Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Fesztiválon ha megismerkedtek egy szimpatikus sráccal, akkor a pillanat hevében szexelnétek vele a sátorban, ha úgy alakul? :D
Figyelt kérdés
Ha volt már hasonló élményetek fesztiválon, írjátok le pls!:P Kort is írjatok ha lehetséges. :)2017. jún. 15. 23:45
11/17 anonim válasza:
Persze, hogy volt :)
Azóta is orvoshoz járok ;)
A barátaim is ,,gombásnak,, hívnak azóta.
De nem sátorban csináltuk, hanem mobil wc-ben, és szaros lett a lábam az egyik nagyobb ütem miatt...
Video is készült rólunk, de sikerült betiltatnunk 2 év utána szerencsére :))
Ja és még gyerekünk is lett, de később kiderült, hogy nem a mienk, mert egyikünkre sem hasonlít, hanem a szomszédra (az orra is az övé, meg a kék szeme is).
Onnan tudom, hogy még vele szoktunk elmenni bulizni :)
Rosszabbul is alakulhatott volna... Szerencsésnek mondhatom magam :)
De ajánlom mindenkinek tiszta szívből, hisz' csak egyszer élünk ! YOLO !
Béke!
13/17 anonim válasza:
Idén pont ezért mennék el :D de csak ott, ha tényleg bejön. Random rámírogatós "velem is?" egy jól beállított képpel, szóba se jöhet :D
15/17 anonim válasza:
Még jó, hogy a nők nem olyanok....
16/17 anonim válasza:
Na énazért nem jártam/járok fesztiválokra mert esélyem sincs nem vagyok egy jócsávó.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!