Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mind így kiakadnátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mind így kiakadnátok, vagy van akinek bejön?

Figyelt kérdés
A héten cumizott az új barátnőm, és a vége előtt kivettem, és az egészet az arcára csapattam. Erre nagyon kiakadt, és azóta nem akar cumizni. Ti is így kiakadnátok? Igaz nem szóltam neki előre :(

2017. jún. 14. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
én engedném a barátomnak,csak a hajamra ne menjen 19l
2017. jún. 15. 00:07
 2/11 A kérdező kommentje:
jó majd holnap megmutatom neki, köszi a válaszokat.
2017. jún. 15. 00:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert attól, hogy az internet gyomrában egy 15 (!!!) éves, és egy 19 éves lány azt mondja, hogy nekik belefér, a barátnőd véleménye vesz egy hatalmas fordulatot?

Miért nem lehet elfogadni,hogy ez valakinek nem fér bele? Ha nem is érzed át szerencsétlen barátnőd helyzetét, akkor is kérj tőle bocsánatot, és nagyon gyorsan üljetek le átbeszélni, hogy kinek meddig tartanak a határai.

2017. jún. 15. 00:20
 4/11 A kérdező kommentje:
4 inkább pattintom és felszedekmást.
2017. jún. 15. 01:02
 5/11 anonim ***** válasza:
98%

De beteg vagy 😂 nem azert mert az arcára élveztél, hanem mert ezért pattintanád.

Amúgy én pl kiakadnék, ha az új pasim kérdés nélkül ezt tenné. Ha megkérdezi nekem simán belefér, megérteném hogy neki ez bejön. De ha ezt kérdés nélkül képes vsgy, akkor jövő héten fojtogatni kezded aztán meg szárazon nyomod neki análba?

Neki is van ebbe beleszólása. Ne legyél már fasz.

2017. jún. 15. 01:13
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Majd én is kérdés nélkül az arcodba csapom, aztán kiderül melyikünknek tetszik jobban. :D
2017. jún. 15. 07:08
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Illik megkérdezni a leányzót a dologról, bár ha az értelmi szintje a tiédhez közel esik (ami valószínű, ha veled van), akkor megérdemlitek egymást.

23/F

2017. jún. 15. 08:37
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is jobb lesz, ha dobod. Lesz esélye egy értelmes pasit találni.
2017. jún. 15. 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja
2017. jún. 15. 09:52
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
Én nagyon szeretem, de ez mondenkinél különböző. 23 L
2017. jún. 15. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!