Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatja a pasikat a családon belüli szex?
Figyelt kérdés
Mindig jönnek a kérdések, hogy és a tesóddal és a tesódat meg az unokatesóddal stb.
Nem írok kort mert törölnék/l
2017. jún. 13. 18:45
1/12 anonim válasza:
Passz.
Hogy őszinte legyek nekem is volt, hogy rá néztem anyámra, hogy de jó segge van vagy nővėremre, hogy jó a melle, de hogy hozzá is nyúljak sose fordult meg a fejembe...
Csak ami szép az szép azt látom ha rokon ha nem.
Sajnos sok embernek izgató a családon belüli szex mindenkinek más fétise van.
Mint szerepjatek, hogy nevelő anyuka apuka tesó akármi lehet nekem is bejönne de semmiképp nem gerjednėk rá szexuálisan egyik csaladtagomra sem.
4/12 anonim válasza:
Ez beteg. Romák vagytok? Azoknál divat ez.
5/12 anonim válasza:
Ja amúgy szerintem egy perui indián a kérdező
6/12 anonim válasza:
Talán mert rendhagyó.Kérdező, neked is izgato?
7/12 anonim válasza:
5-ös:
Szerintem én sem vagyok prűd, de ha ez családon belül ennyire természetes, akkor ba..d meg az any...at.
9/12 anonim válasza:
Abszolút nem izgatja a normális pasikat a téma. Az meg, hogy itt egyvalaki félóránkét bedobja a témát, mert ez a perverziója, még nem ok a többesszámra. Csak a lelki nyomorát akarja igazolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!