Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik melyik póz a kedvencetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik melyik póz a kedvencetek, amivel jobban érzitek a lányt?

Figyelt kérdés
Melyik póz adja a legintenzívebb érzést nektek?
2017. jún. 12. 23:48
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

én hanyatt fekszem, a lány lovaglóban a hátát felém fordítva beleül. (reverse cowgirl) majd előrehajol.

így sokkal szorosabbnak érzem.

másik kedvenc a kutya, de az azért, mert úgy lehet hevesen lökni.

jó még ha ő oldalt fekszik, én meg térdelek, s oldalról nyomjuk.

én hanyatt, ő lovagolva beleül felém nézve, rámdől, tartom a meleinél fogva, s hevesen lököm alulról.

2017. jún. 12. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

A legintenzívebb érzést az a póz adja, amikor mindketten a baloldalunkon fekszünk, bal kezem a nyaka alatt ami vissza kanyarodik a melleire, a jobb kezemmel meg a hasától felfele ölelem meztelen testét, vagy épp a hasát, vénuszdombját simogatom, gyengéden nyomom magam fele, miközben lassan mélyre hatolok benne...

Ez a pozíció nem csak magát a szexuális érzést teszi páratlanná, de azt is ahogyan egybeforr a testünk, azaz hatalmas felületen érintkezik a testünk, ami hasonlít egy szenvedélyes öleléshez is... a kettő egyben, páratlan tud lenni.

2017. jún. 12. 23:57
 3/5 anonim válasza:
0%

Amikor térdel előttem, és tövig benyomom a szájába.

és durranok mint a pezsgős üveg.

2017. jún. 13. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Írj elmesélem :)
2017. jún. 13. 05:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Lány hanyatt fekszik, dereka alatt párna, a lábai a levegőben szétnyitva, minél jobban visszahúzva. Ezt a karjaimmal segítem megtartani, miközben a sípcsontom az ágyon támaszkodik és mozgatom a csípőmet. Így lehet a legmélyebbre hatolni és szerintem nagyon szexi.
2017. jún. 13. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!