Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik melyik póz a kedvencetek, amivel jobban érzitek a lányt?
én hanyatt fekszem, a lány lovaglóban a hátát felém fordítva beleül. (reverse cowgirl) majd előrehajol.
így sokkal szorosabbnak érzem.
másik kedvenc a kutya, de az azért, mert úgy lehet hevesen lökni.
jó még ha ő oldalt fekszik, én meg térdelek, s oldalról nyomjuk.
én hanyatt, ő lovagolva beleül felém nézve, rámdől, tartom a meleinél fogva, s hevesen lököm alulról.
A legintenzívebb érzést az a póz adja, amikor mindketten a baloldalunkon fekszünk, bal kezem a nyaka alatt ami vissza kanyarodik a melleire, a jobb kezemmel meg a hasától felfele ölelem meztelen testét, vagy épp a hasát, vénuszdombját simogatom, gyengéden nyomom magam fele, miközben lassan mélyre hatolok benne...
Ez a pozíció nem csak magát a szexuális érzést teszi páratlanná, de azt is ahogyan egybeforr a testünk, azaz hatalmas felületen érintkezik a testünk, ami hasonlít egy szenvedélyes öleléshez is... a kettő egyben, páratlan tud lenni.
Amikor térdel előttem, és tövig benyomom a szájába.
és durranok mint a pezsgős üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!