Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mi a véleményetek erröl?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek erröl?

Figyelt kérdés

26éves srác vagyok

Sajnos a lányok java mikor kiderül hogy körülmetéltek nem akar velem tovább ismerkedni

2017. jún. 12. 11:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szerintem inkább azért szakítanak veled, mert zsidó vagy és nem azért, mert körül vagy metélve. Senki sem szakít csak azért, mert körül vagy metélve.
2017. jún. 12. 12:11
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmi naj azzal ha valaki körül van metélve.

19\L

2017. jún. 12. 13:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Én bevallom őszintén nem ismerkednék veled. Nem tudok az értékrendeddel azonosulni. 25N
2017. jún. 12. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Kérdező de miért? Gondolom egészégügyi okokból lett a műtét és nem vallási dologból. Nézd Párom is körül van metélve mert dúrva fityma szűkülete volt amit másképp nem lehetett orvosolni. A pénisze nem csúnya nincs csúnya heg vagy ilyesmi. Szexnél sincs probléma . 23 N
2017. jún. 12. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Mi derül ki és hogyan? El mentek első nap sétálni beszélgetni és te belököd neki hogy:

KÖRBE VAN METÉLVE A F..ZOM.

Vagy hogy történik ez nálad?

2017. jún. 12. 15:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Sztem sem kell ezt bejelenteni.Majd ha odaertek az elso szexhez ugyis meglatja.

De bizti ez volt az ok amiert nem akartak tovabb ismerkedni?

A ferjem is korulmetelt, es nem zavar.

2017. jún. 12. 15:40
 17/21 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem tudom, nekem meg pont a természetestől menne el a kedvem, én a körülmetéltet szeretem. Kinek mi, gondolom.
2017. jún. 12. 19:17
 18/21 anonim ***** válasza:
El vagy tévedve, kérdező. Egyáltalán nem a körülmetélés miatt ráznak le, hanem mert zsidó vagy. Eddig hol éltél? Nagyon nagy divat mostanában szidni őket, részben a kormány agymosása miatt.
2017. jún. 12. 20:27
 19/21 A kérdező kommentje:
Mi a francért lennek en zsidó
2017. jún. 12. 20:33
 20/21 anonim ***** válasza:

kérdező, szerintem te izraelita felekezetű vagy, csak nem akarod beismerni a diszkrimináció miatt.

nekem idáig ez sosem gond, ha valaki izraelita, a volt pasimnak is volt gond farkával,mégsem nyavalyogtam.

viccen kívül mért nem választasz inkább egy olyan lányt mint én? Te is, és én is boldogok lennénk az összetartozás és a szabados, életfelfogás miatt, és még esküvőre is lenne kísérőd ( mindig is kíváncsi voltam, milyen egy igazi zsidó lagzi :P )

9-es voltam!!!

2017. jún. 13. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!