Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as (egyedülálló) férfiak, melyik tetszik jobban, a 20-as fiatal lányok vagy inkább a 40-es nők? L
20-25 jöhet szép cickok jó test és jobban kivánják a szexet kis kiváncsik
huszasok irhattok
38F
Külsőleg nagy átlagban a 20 évesek között több olyan van, akik jobban néznek ki. Viszont az ágyban, kommunikációban és ezernyi másban messze a 40 évesek viszik a pálmát.
Amúgy is a 20 éves csajok még elég problémásak szoktak lenni...
De leginkább a 25-35 évesek jönnek be. Fura mód korban az intervallumnak pont a közepén vagyok :-D
Nem is értem, a 30-as pasiknak miért nem jönnek be a 30-as nők??
Korban, agyban pont jó párosítás.
N
azért utolsó mert nagy általánosságban a női agyagcsere 25-26 éves korban kezd el lassulni.
vagyis ugyanannyi kalóriabevitel mellett több felesleg maradhat.
így az étrend megváltoztatása és némi edzegetés elkezdése nélkül elkezdődik a hízás.
tehát nem a kor ami taszító hanem a kövér test,vagy a hízásnak indult test,az úszógumi és a megplöttyed fenék,meg eleve a tudat,hogy ezek az adott nőtt cseppet sem zavarják nem tesz ellene és ettől csak rosszabb lesz,jobb nem.
Miért a férfiaknál hány évesen lassul le az anyagcsere?
Én kb 20 évesen kezdtem el érezni,hogy ha nem eszek kevesebbet és sportolok,akkor hízni fogok.
29/f
14#, ugyan én nő vagyok, de több csinos 30-as nőt látok, mint elhanyagoltat.
Ők már nők, de persze, ha valaki lányos/csajos testet keresne bennük... úgy nehéz dolga van.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!