Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! 20 éves korodig hány partnered volt?
Figyelt kérdés
Hány évesen szexeltél először?
Most hány éves vagy?
Én 20 f vagyok és nem voltam még lánnyal.:(
2017. jún. 9. 16:38
1/23 Krukutyán Levente 

válasza:

Akkor most valami statisztikát készítesz, hogy bemérd mennyire vagy "lemaradva" ?
2/23 anonim 

válasza:

25vagyok pasi es 5 novel fekudtem le.
4/23 anonim 

válasza:

2 fiú volt eddig.
17 évesen első szex
21 lány vagyok.
5/23 anonim 

válasza:

Két lány,egyik szűz volt.Mondjuk akkor én is.:)18/F
6/23 anonim 

válasza:

18 évesen veszítettem el a szüzességemet, 25 éves koromig együtt voltunk, utána jött a 2. Most 30 vagyok, valószínű nem is lesz már több mert családot alapítottunk!
8/23 anonim 

válasza:

20 éves koromig 31 nővel voltam, most 24 vagyok és 34-nél járok
9/23 anonim 

válasza:

19 éves lány vagyok, eddig 3 lány és 4 fiú partnerem volt.
10/23 anonim 

válasza:

15 voltam, 10ferfi és most 25 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!