Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A beszamolok.com oldalon egy bizonyos rang elérése után több hirdetőt lehet látni?
Figyelt kérdés
2017. jún. 9. 13:03
2/4 anonim válasza:
Nem lehet több hirdetőt látni. (A rang kellhet viszont a beszámolókat olvasásához. Sok hirdető elérhetetlen magas ranghoz köti és így rejti el a negatív beírásait. Elég inkorrekt lett az rendszer, mert sokan tudnak kamuzni. Ezért is hagytam ott az oldalt, pedig magas rangom volt. Ennél már a rosszlanyok.hu rendszere is jobb, ahol legalább lehet látni ki nem engedélyezi. ) Ha sok hirdetőt szeretnél, akkor szerintem a videkilany.hu oldalt nézd vidéken, a rosszlanyok.hu oldalt Budapesten. Startapro.hu oldalon van a legtöbb hirdetés, de nem mind valós és sok a duplikáció. Ezen kívül még a szexxx.com-on is sok csaj van.
3/4 anonim válasza:
Van aki csak magasabb rangtól teszi láthatóvá magát. Rosszlányokknál összahasonlíthatatlanul jobb oldal, nem lehet például beszámolót letiltani, amikor beszámolóra ráírják, hogy ellenőrzött, azt tényleg ellenőrzik, aki meg ranghoz köti a beszámolóit és nincs meg a rangja az embernek, nem ahhoz kell menni. RL-en tele van önbeszámolóval, kamuval, meg kell nézni, majdnem minden beszámoló maximum pontozású. Beszámolók ról még nem futottam bele rossz lányba, RL-ről régen szívtam meg párszor, ezért onnan már nem is nézek
4/4 anonim válasza:
nekem hiteltelen lett a beszamolok, mert sok rajra az ellenőrizetlen, kamu hirdetés. egy hirdető többször is fent van. sok az elavult adat. sok hirdetés nem is aktuális. sok mindenre kiírják ellenőrzött, pedig nem az. negatív beírást nem engedik ki, senkiről nem lehet valósat írni, csak ömlengést. régen magas rangom volt, de nem láttam több hirdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!