Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha a barátotok szeretné, hogy leszopjátok, mi a jobb?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezi,nincs e kedved leszopni,vagy ha előveszi és odatolja a fejed, vagy ragaszkodtok itt is a hosszú előjátékhoz?
És havpl nem otthon vagytok,hanemvpl egy erdőben sétálltok?
2017. jún. 9. 07:56
1/12 anonim válasza:
milyen előjátékra gondolsz egy szopáshoz ?
2/12 anonim válasza:
Inkább kérdezze meg minthogy a pofámba tolja.
3/12 A kérdező kommentje:
1# az én barátnőmmel egy szopáshoz is 1órás romantikázós rávezetésvkell...
2017. jún. 9. 09:02
4/12 anonim válasza:
Kérdezés nélkül ne.. Mert akkor még a kedvem is el megy tőle. Én se tolom le a bugyim és ülök a szájára hogy " Na nyaljá má ki mert jól esne"
5/12 anonim válasza:
Régen rossz ha 1 órát bohóckodnod kell hogy vegye a lapot és legyen egy orál. Már bocsi.
6/12 A kérdező kommentje:
4# én kimondottan örűlnék,ha ezt tenné.
2017. jún. 9. 09:18
7/12 anonim válasza:
Szerintem a legrosszabb amit tehetsz, hogy előveszed és a csaj fejét oda nyomod. Annál gázabb és megalázóbb dolgot nem tudok elképzelni.
8/12 anonim válasza:
De paraszt vagy ha ez is eszedbe jut..
9/12 anonim válasza:
Én biztos nem tenném meg, ha ilyen "finoman" utalgatna rá. Hagy döntsem már el én, hogy akarom-e most vagy sem
10/12 anonim válasza:
Meddig tart kitörölni a nyomvadék irományodból az oda ütött v betűt, vagy épp szóközt tenni?
Tapló vagy amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!