Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett a valódi probléma? Férfiak?
Szóval én és a párom 6 éve együtt vagyunk, ebből 3 éve együtt élünk. A szexuális életünk amolyan hagyományos, semmi extra.
Egyik este azonban gondoltam feldobom a dolgot. Így hát bekötöttem a szemét,leültettem egy székre majd a kezét és a lábát is kikötöttem.Kapcsoltam egy laza zenét, levágtam az alsónadrágját és orálisan kényeztettem, majd eloldoztam és a kanapén folytattuk és fejeztük be.
Nos nem úgy sült el mint vártam. Az első nagy problémája az volt,hogy nem lát(többször is szóvá tette, de hát pont ez volt a cél...). A másik dolog amin igazán fenn akadt az az volt,hogy miután leültettem és megkötöztem nem tudtam volna lehúzni az alsónadrágját így hát játékosan levágtam róla! Hozzáteszem semmi drága holmi. Egy kb 1200Ft-os 30x kimosott gatyáról beszélek... Lényeg a lényeg,hogy utólag is ezen pörgött.
Ez így tényleg ennyire gáz dolog???
Szerintem itt az lehet a háttérben, hogy ő a megszokott dolgokat szereti. De ezt egy 3 éves együttélés alatt kitudhattad volna. Pedig egyszerű lett volna a probléma megoldása - le kellett volna ülni vele és megbeszélni, hogy számodra unalmas a szex és szeretnél valami újdonságot belevinni. Előfordulhat ugyanis, hogy elég sok dologra nyitott lenne, de ez neki már sok volt. Nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek jön be, ha lekötözik. Ijesztő lehet.
És most le leszek pontozva, hogy az ilyen ember nem is férfi...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!