Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehetett a valódi probléma?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett a valódi probléma? Férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval én és a párom 6 éve együtt vagyunk, ebből 3 éve együtt élünk. A szexuális életünk amolyan hagyományos, semmi extra.

Egyik este azonban gondoltam feldobom a dolgot. Így hát bekötöttem a szemét,leültettem egy székre majd a kezét és a lábát is kikötöttem.Kapcsoltam egy laza zenét, levágtam az alsónadrágját és orálisan kényeztettem, majd eloldoztam és a kanapén folytattuk és fejeztük be.

Nos nem úgy sült el mint vártam. Az első nagy problémája az volt,hogy nem lát(többször is szóvá tette, de hát pont ez volt a cél...). A másik dolog amin igazán fenn akadt az az volt,hogy miután leültettem és megkötöztem nem tudtam volna lehúzni az alsónadrágját így hát játékosan levágtam róla! Hozzáteszem semmi drága holmi. Egy kb 1200Ft-os 30x kimosott gatyáról beszélek... Lényeg a lényeg,hogy utólag is ezen pörgött.

Ez így tényleg ennyire gáz dolog???

2017. jún. 8. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt az lehet a háttérben, hogy ő a megszokott dolgokat szereti. De ezt egy 3 éves együttélés alatt kitudhattad volna. Pedig egyszerű lett volna a probléma megoldása - le kellett volna ülni vele és megbeszélni, hogy számodra unalmas a szex és szeretnél valami újdonságot belevinni. Előfordulhat ugyanis, hogy elég sok dologra nyitott lenne, de ez neki már sok volt. Nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek jön be, ha lekötözik. Ijesztő lehet.

És most le leszek pontozva, hogy az ilyen ember nem is férfi...

23/F

2017. jún. 8. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Sztem ez így rendben volt,én nem találtam kivetnivalót.Ha veled ugyan ezt eljátszaná akkor ugye Te nem elégedetlenkednél?Kell meglepi a szexben is,jó nézni a lányt amikor szopizik,de lehetnek meglepetés napok is.
2017. jún. 8. 17:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Szereti a megszokott dolgokat, de alapjában véve kísérletező típusnak ismertem meg. Természetesen nem rohantam le. Beszélgettünk ilyesmiről régebben is, több alkalommal. Konkrétan ő soha nem dobott fel semmit, de nem zárkózott el az újítástól, csak neki nem volt ötlete. Nem az a fajta aki megretten az ilyesmitől, nem is az volt a gond.
2017. jún. 8. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem érezted rajta, hogy ő inkább domináns ember? Mert ha egy domináns embert belekényszerítesz alárendelt szerepbe, annak lehet hasonló következménye.
2017. jún. 8. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Orulok h az en ferjem nem egy ilyen koraven tutyi mutyi unalmas alak
2017. jún. 8. 17:46
 6/9 Diavolino44 ***** válasza:
Ha ezt akkor csinalod mikor, meg csak egy honapja vagytok egyutt, akkor te vagy az istenno, de a 6 ev az 6 ev.
2017. jún. 8. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Szimplán lelkifurcija volt, hogy lám te mindent megteszel, milyen klassz csaj vagy, ő meg közben félrekefél.
2017. jún. 8. 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy skót és sokat számít neki az a 1200FT vagy már kicsit rád unt és nem izgatja fel annyira a szex veled.
2017. jún. 8. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindenki más örült volna ilyen meglepetésnek:)
2017. jún. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!