Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha olyan férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha olyan férfi kell, aki?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy olyan férfiba,aki csak használja a nőket,egyiket a másik után. Neki szerintem nincsenek érzései,egyik nő iránt se. Tipikus macsó férfi,de nekem pont az ideálom. Ha szexelek vele,szerintetek változhatnak az érzései? De,hogy tudja teljesen kizárni az érzelmeket? Lehetséges ilyen egyáltalán? Hogy csinálja?
2017. jún. 8. 16:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenbe csak akkor menj bele, ha te sem akarsz a szexnél semmi többet (például szerelmet, párkapcsolatot). Ha azt hiszed, hogy meg tudod változtatni azáltal, hogy lefekszel vele, hatalmas nagyot fogsz csalódni.

23/F

2017. jún. 8. 16:17
 2/13 anonim ***** válasza:
16%
Hogy tudtal beleszeretni egy ilyen tragya emberbe?
2017. jún. 8. 16:25
 3/13 anonim válasza:
Hali! Nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de ha ez benned tartós érzés és teljesen komolyan gondolod, akkor beszélned kéne a sráccal erről. Ha nem vagytok olyan 'szoros' kapcsolatban, akkor próbáld meg neki a nőket (magadat) egy másik oldalról megmutatni. Nem lehet sok esélyed nála, de egy próbát biztos megér, ahelyett, hogy csak csücsülsz valahol egyedül és magányosan.
2017. jún. 8. 16:35
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Csak felprobal egyszer-ketszer, s babozik maj veled a f..arkara huzva, s ennyi leszel. Pityeregni fogsz milyen kemeny az elet, pedig tudtad milyen.

2017. jún. 8. 16:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Persze, majd te leszel a kivétel aki megfogja és sosem fog megcsalni:)
2017. jún. 8. 16:53
 6/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem kepzelsz egy kicsit sokat magadrol, kérdező?

Örülj neki, ha egyáltalán méltónak tart az ágyára egy alkalomra

2017. jún. 8. 17:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen tipusú pasik: hihetetlen, de minden csajt le tudnak fektetni, sőt, a lányok egymásnak "ajánlgatják" egyéjszakásra. Ilyenre nem szabad még rövid távon sem tervezni, te lehetsz az ezredik és semmi több!

Ez olyan, mint hogy sok nő azt hiszi, hogy egy megromlott házasságot egy baba születése helyre hoz - hát nem!

2017. jún. 8. 17:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Felejtsd el! Vagy legalábbis ne feküdj le vele szerintem! Ettől még nem szeretne beléd! 19L
2017. jún. 8. 17:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Egy strigula lennél neki kb. !

De ha neked ez kell..

2017. jún. 8. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Ennek a jelenségnek a becsületes neve a pszichopátia, ha neki egy dugás után 0 érzése van az távol áll a macsóságtól.
2017. jún. 8. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!