Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz e ha valaki a szüli- es névnapjára szopást kér tárgyi ajándékok helyett?
A párkapcsolattól függ :) Ha barátom erre kérne, én röhögnék, aztán megcsinálnám :D Bár nem hinném, hogy ezt kérné, mert kap eleget^^
Az adott fogalmakra meg szerintem guglizz rá :D
23/L
Ha a pasid akkor csak fura (mint ha egy pohár vizet kérne hiszen normális nő alapból szopja a párját minden nap).
Ha nem a párod, akkor már izgalmasabb. :)
30 éves vagy és nem tudod,hogy mik ezek?
Hol élsz te kisanyám ? :D
Nem tartom gáznak, csak inkább azt a részét, hogy milyen lehet egyébként a szex, ha valaki ilyet kér. Szerintem az oda-vissza történő igazán érzéki, kényeztető orális játékok a mindennapi szexualitás részét kell hogy képzeljék.
Azt hiszem Kérdező, az 5-ös hsz-nél kérdezted, hogy ezt hogyan kell csinálni. Egy haverom használta ezt a hasonlatot anno, és azóta is rendszeresen lopom: Kényeztesd úgy, mint egy kisbabát. :-)
Simogast, csókolgasd, nyalogasd, keresztbe is, hosszába is, néha lassan, néha gyorsabban, a kezeddel csak néha-néha besegítve, de azt is lágyan, haladj le rendszeresen a golyóihoz, e közben kicsit aktívabban kézimunkázhatsz, stb.
A feleségem annyit javasolt egy barátnőjének aki hasonló problémákkal küzdött, hogy szeretgesse, és játsszon vele. Nem ellenséged a kékeres, hanem a kis aranyoskád :-)
hajrá
Inkább nevetséges, sekélyes érzelmi és szexuális életre vall.
Amelyik nő egyébként nem csinálja akkor kár ráerőltetni születésnapon is, meg pitizni is ilyenért egy 30 év körüli embernek. Ha meg máskor is csinálja akkor nem értem sok mindent mit tud hozzátenni és ha tud akkor eddig mért nem jutott eszébe.
GÁZ.
A szexnek semmilyen formája nem a nő kegyes ajándéka, hanem kölcsönös örömszerzés. Másrészt pedig, miért így kéri? Nem beszéltek arról, kinek mi a jó, mit szeretne, mit hiányol? Ezeket a hétköznapokban is tudni kéne egymással megosztani, nem szülinapra kérni :(
Hát én rohadtul nem értek egyet több előttem szólóval sem. Mi az, hogy NORMÁLIS nő szop, és ez a szexuális élet részét KELL, hogy képezze? Ne ti döntsétek már el, hogy más milyen úton elégítse ki a párját.
Ez a legnagyobb probléma, manapság minden szarból elvárást meg kötelességet csinálnak az emberek, holott az ágyban pont nem a megfelelési kényszerről kellene szólnia semminek, hanem az önfeledt élvezetekről, azt kéne megtennie mindenkinek, amire ő maga vágyik.
Ezek mentén reagálva a főkérdésre: ha egyébként nem szeretsz szopni, akkor igenis gáz, hogy a pasid ilyen módon akar nyomást helyezni rád és rád kényszeríteni a saját akaratát. Amennyiben szívesen csinálod, simán csak nem látom értelmét a kérésének, de végül is ő tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!