Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, ha csak úgy marad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha csak úgy marad állva, hogy ha verem a barátnőm seggét közben?

Figyelt kérdés
Nem akarom bántani, de erre lesz kemény. :s

2017. jún. 8. 00:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Neki tetszik-e így?
2017. jún. 8. 00:25
 2/20 A kérdező kommentje:
Nyilván nem kényszerítem semmire, sőt. El is élvez közben, de kicsit betegesnek érzem ezt. Főleg, hogy nem opció, ami színesíti, hanem szinte kötelező része a szexnek.
2017. jún. 8. 00:27
 3/20 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnője fel akart jelenteni, hogy mit csinálok vele, amikor elmesélte neki. Mert hogy kék, lila foltok voltak a lány fenekén és harapásnyomok a mellén.
2017. jún. 8. 00:31
 4/20 anonim ***** válasza:

A harapással okosabban.

De kifejezetten élvezi-e, vagy csak eltűri?

2017. jún. 8. 00:35
 5/20 A kérdező kommentje:
Egyébként szeretem őt. Mindig átöleljük egymást szorosan szex után, és így ölelkezve alszunk el. Becsülöm és tisztelem őt, csak az ágyban bánok vele így, de utána is megszoktam kérdezni, hogy ugye nem lőttem túl a célon és még élvezetes maradt számára is.
2017. jún. 8. 00:37
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem válaszolsz a kérdésre! :)
2017. jún. 8. 00:40
 7/20 A kérdező kommentje:

Válaszoltam már a kérdésre. Írtam, hogy elélvez közben. Érzem, ahogy a combjaival együtt megremeg az orgazmus hullám közben a lelke is.

Elém veti magát és önként feloldja a helyzetben a lényét. Mint egy űzött gazella, akit végül elkap az oroszlán és nyakát harapva a föld porába nyomja a fejét.

2017. jún. 8. 00:48
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elélvez. De azt élvezi-e, hogy csépeled, vagy csak eltűri?

Ugyanis ezen áll, vagy bukik a kérdésed.

2017. jún. 8. 00:53
 9/20 A kérdező kommentje:

Kétlem, hogy passzióból eltűrné ezt bárki is, és kétlem, hogy képes lenne elélvezni közben, úgy hogy nem élvezi.

Saját bevallása szerint szereti.

Ilyen alapvető szabályokkal magam is tisztában vagyok, hogy a hálószobában sok minden lehetséges, de semmi sem lehet kötelező. Vagy, ha mindkettőnknek jó, akkor nincs vele baj. Ezen túlléptem.

A te személyes véleményedet és saját ízlésedet kértem ki.

2017. jún. 8. 00:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

"A te személyes véleményedet és saját ízlésedet kértem ki."

- Rendben. A véleményem ez:

Van egy problematikád... ami gázos. Ezt kompenzálod, ami megoldás...

Namost, itt jön a képbe a párod:

- Ha ez neki _kifejezetten jól_ esik: akkor nincs baj. Így tovább! (Persze, okosan)

- Ha ezt ő csak eltűri a kedvedért, vagy semleges neki: akkor viszont nem jó így. Akkor gáz: és más megoldást kell keresnetek (nyugi, vannak praktikák).

Szóval, ezek után vele kellene elbeszélgetned.

2017. jún. 8. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!