Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha csak úgy marad állva, hogy ha verem a barátnőm seggét közben?
A harapással okosabban.
De kifejezetten élvezi-e, vagy csak eltűri?
Válaszoltam már a kérdésre. Írtam, hogy elélvez közben. Érzem, ahogy a combjaival együtt megremeg az orgazmus hullám közben a lelke is.
Elém veti magát és önként feloldja a helyzetben a lényét. Mint egy űzött gazella, akit végül elkap az oroszlán és nyakát harapva a föld porába nyomja a fejét.
Igen, elélvez. De azt élvezi-e, hogy csépeled, vagy csak eltűri?
Ugyanis ezen áll, vagy bukik a kérdésed.
Kétlem, hogy passzióból eltűrné ezt bárki is, és kétlem, hogy képes lenne elélvezni közben, úgy hogy nem élvezi.
Saját bevallása szerint szereti.
Ilyen alapvető szabályokkal magam is tisztában vagyok, hogy a hálószobában sok minden lehetséges, de semmi sem lehet kötelező. Vagy, ha mindkettőnknek jó, akkor nincs vele baj. Ezen túlléptem.
A te személyes véleményedet és saját ízlésedet kértem ki.
"A te személyes véleményedet és saját ízlésedet kértem ki."
- Rendben. A véleményem ez:
Van egy problematikád... ami gázos. Ezt kompenzálod, ami megoldás...
Namost, itt jön a képbe a párod:
- Ha ez neki _kifejezetten jól_ esik: akkor nincs baj. Így tovább! (Persze, okosan)
- Ha ezt ő csak eltűri a kedvedért, vagy semleges neki: akkor viszont nem jó így. Akkor gáz: és más megoldást kell keresnetek (nyugi, vannak praktikák).
Szóval, ezek után vele kellene elbeszélgetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!