Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs 10es skála. 2kategória van:
1. Bottal se
2. RONGYOSRAAAAAA!
Ő a 2.be tartozik.
nem láttatot még jó nőt ha ez 10/10.. :D :D
semmi extra vonzóerő, álszent pózolás, kis mellek..10/5
Utolsó egyetértek,manapság minden pasi jő nőnek tartja az összes 16-20 éves lányt csak azért mert:
Hosszu a haja
Vékony
És van pinája
Oké ezek jók,de ennyi erővel b*szott sok nő tökéletes lenne,ez a lány egy hamvába holt kis nulla,a foto alapján.
Tehát megtudtuk, hogy te öreg vagy, dagadt, és rövid a hajad, pinád talán van, de senki se kíváncsi rá, és itt éled ki a frusztrációidat.
35-ös, látok tőlem sokkal jobb nőket, de attól még nem vagyok se irigy, se rosszindulatú mint te...
Mire jó ez? Nem értem!
7-8 körül. Aki alig lát nőt az persze egyből tizesezik. :D
Ez a csaj simán vékony és nőies de nincs a az igazán formás alakja. A Keletiben csúcsidőben minden percben látni jobbat.
Akinek ez a 10, az nem tudom, mikor láthatott nőt utoljára. Rengeteg ilyen lány mászkál az utcán. Full átlag, nem egy bomba nő még így agyonretusálva sem.
10/7 maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!