Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet máshol kellene megkérdez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet máshol kellene megkérdeznem. Annyi a gondom, hogy a páromnak igen nagynak érzem a hüvelyét. Nem is hozom fe L a témát, nehogy Én égjek le. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Az igazi probléma annyi, hogy a bejárat viszonylag szűk, ezért rendes előjáték kell, hogy gond nélkül becsússzon. Amikor bemegy, utána szinte semmi nincs. Ujjazásnál bemegy három ujj, és ha az ujjaimat behajtom, szinte körbe tudom fordítani a puncijában. De úgy, hogy nem érez kellemetlen nyomást sehol. Kényelmesen tudok nagyon hosszú ideig szeretkezni vele, mert nem is érzem, hogy bennt van-e. A kezdeti hüvely szűkösség is teljesen eltűnik, amikor felizgul a négy ujjam, kézfejem símán bemegy. Nem szült, és fiatal a lány, még nincs 20 éves. Ez idővel változni fog, milyen irányba? Az Én méretem szerintem max átlagos, de ilyen gonddal még nem találkoztam.
2017. jún. 7. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha bemegy a kézfejed akkor bizony kijelenthetjük, hogy ő egy tág lány. Esetleg intim tornával próbálkozhatnak, hátha
2017. jún. 7. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a bejárat szűk akkor A alakú hüvelye van, ami azért rossz mert amint izgalmi helyzetbe jön és tágul már nem érzed jól. Van V alkaú, ami belül szűkebb, van U alakú és van az ún. kólásüveg ami középen szűkül.
2017. jún. 7. 19:45
 3/7 A kérdező kommentje:
A alakú, meg V alakú, meg colásüveg? Egy fiatal lánynak ekkora punci? Valami más dologtól nem lehet ilyen nagy? Vagy ez alkati dolog?
2017. jún. 7. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Nőgyógyásszal érdemes megnézetni. Ő megadja a cálaszokat
2017. jún. 7. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi köze az életkorhoz. Én az első barátomét nem igazán éreztem amikor már bent volt. Mivel a hüvely rugalmas, tágulni csak extrém hatásoktól fog, rendszeres szexuális élettől nem.
2017. jún. 7. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
ne rakd bele az öklödet nekem is volt egy bnöm elég kezdő voltam nekiugrottam eleinte előjátéknál ujjal ökölel mindennel,és mikor be akartam volna rakni akkor meg lefegett benne max egy vagy két ujjal izgasd,így nem baszol ki se vele se magaddal
2017. jún. 7. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Kegel gyakorlatok - intim torna. Úgy kell eladni hogy neki is intenzívebb lesz az orgazmusa. Fizessd be egy tanfolyamra. kb 30 rugó 1-2 napos.
2017. jún. 9. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!