Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féflrfiak, fiúk! Megcsalnátok csak azert a szeretett barátnőtöket, mert nem megy bele az anális szexbe?
Baratom nagyon sokszor emlegeti,azt mondja csak szivat ezzel,de egyaltalan nem ugy veszem eszre. Csinalta ezt korabban az egyik volt baratnojevel,gondolom onnan kapott kedvet. Én viszont egyáltalán nem szeretném,mivel aranyerem van ( ő ezt nem tudja,mert cikinek erzem),meg amugyse szeretnem. Csak felek ha nem megyrk bele,akkor majd keres olyat,aki bevállalja. :(
21L
Ha rákérdez, akkor mondd el az igazat: aranyered van, és amúgy sem szeretnéd a dolgot.
Ha nem valami konkrét análfetisiszta, akkor maradhat.
Itt vagyok neked én, aki tudja, hogy az anál retardáltaknak van. ;)
És úgy egyébként sem csalnék meg senkit.
Koszonom a valaszokat:)
Nem szivesen beszelek az aranyérről,mert szegyenlem.
Még nem csináltam, de legalább egyszer kiprobálnám az anált. Már másfél éve beszélek errol a barátnommel, de mindig egyertelmuen elzárkozik elole. De még nem csaltam meg ezért, és nem is tervezem. Nincs okom miért megcsali.
26F
Előfordul. Attól függ mennyire erős ez a vágya. De ha neked ez kényszer akkor nem szabad belemenni mert megutálhatod őt is.
Nyitottság és ismeret vezethet el oda h akard, de ezt nem lehet kikényszeríteni.
Csak ezért nem csalnám meg. Sok más rossz dolognak kéne lennie a kapcsolatunkban, hogy egy ilyen lehetőség elcsábítson.
Tehát: ha amúgy minden oké, akkor nem csalnám meg, meg egyébként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!