Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen rendszerességgel szexelsz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen rendszerességgel szexelsz?

Figyelt kérdés
Én lassan fél éve már, hogy nem (18/L)
2017. jún. 6. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sajnos csak heti 2-3, ezek az alkalmak mindig hétvégére esnek...Páromnak stresszes a munkahelye. Ez évek óta így van, nagyon rosszul viselem, nekem többre lenne igényem. Ő is kapható lenne alapból, csak az átkozott stressz...Nehéz.

25/N

2017. jún. 6. 23:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Bírom, hogy sírnak itt egyesek, hogy heti ennyi meg annyi van csak, amikor simán ki lehet bírni ennél jóval kevesebbet is.

A kérdező fél éve is nudli, pláne 18 évesen. Sokan vannak, akik ennél idősebbek és még egyáltalán nem szexeltek.

A szex mohóvá teszi az embert, nem tudja már megbecsülni azt, ami van.

De panaszkodhatunk a kaja miatt is, hogy milyen rossz volt, Afrikában mások meg napok óta semmit nem ettek már. Csak kicsit szélesebb látókörűnek kéne lenni, rögtön jobban meg lehetne becsülni, ami van.

2017. jún. 6. 23:16
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem alapból a heti 3-4nél több nem is kellene, ennyi a libidó azt ez van
2017. jún. 6. 23:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Még sosem volt aktusom , nem is tervezem.

18/F

2017. jún. 6. 23:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Havi 2x egy 5 hónapos baba mellett már nem úgy megy.elötte majdnem mindennap 7 végéken meg egy nap többször is. 23 L
2017. jún. 7. 08:33
 16/16 anonim válasza:

15-16 evesen kb 10-15x, 17-18 evesen hetente legalabb ketszer.

18/F

2017. jún. 7. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!