Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex közbeni trágár, csúnyább beszéd miért indítja be az embert?
Figyelt kérdés
A mindennapokban nagyon ritkán beszélek csúnyán, de szex közben mindennél jobban beindít, ha a párom beszél hozzám, esetleg részletezi, mit fog velem csinálni, illetve ha csúnyább szavakat is mond közben. Ennek mi lehet az oka?2017. jún. 5. 21:29
1/11 anonim válasza:
szerintem valahol feloldja a gátlásokat, de ez csak tipp
2/11 anonim válasza:
Hát nekem elmenne a kedvem az egésztől ha mindenek lehordana a párom!
3/11 anonim válasza:
nemtom, de én is így szeretem, ez indít be, semmilyen más fétisem nincs.
28F
4/11 anonim válasza:
Lehet, h neked is a duma a szeretetnyelved (kevésbé hangsúlyos az érintés, stb., hangsúlyosabb a verbális kommunikáció, jobban hat rád. Élénkebb/fejlettebb a fantáziád, empátiád, beleélő képességed). Én ugyanígy vagyok ezzel. Pl. világéletemben a "nagydumás/jó dumás" pasik jöttek be, felőlem Qasimodo is lehetett, ha jól bánt a szavakkal, kb nyert ügye volt. x'D Na ez a nem is tudom micsoda - hajlam, személyiségjegy, szeretetnyelv, nemtom, nem vagyok pszichológus -, jelenik meg az általad leírt szituban is. Szerintem. :)
5/11 anonim válasza:
valaki erre gerjed. Izgatja főleg ha egy férfi hallja egy nőtől kefélés közben.
6/11 anonim válasza:
Mert a jó szex gátlástalanabbá tesz bennünket.
Kihozza belőled a párod a jó értelemben vett ribit :) és ez még jobban beindít :)
7/11 Eric Griffin válasza:
Annyira bírom ezeket a "Kvazimodó is lehet, csak jó legyen a dumája" szövegeket. Lehet, hogy valaki meg tud fogni a dumájával, de hogy csak az miatt zúgjál bele valakibe az kizárt.
8/11 anonim válasza:
Nő létemre engem is nagyon beindítanak a trágár szavak. Mondani is és hallani is. De szerintem kár ezen filozofálni hogy mi az oka annak hogy ez beindít. Csak élvezd simán. :)
10/11 anonim válasza:
Gátlástalan beszéd gátlástalan viselkedést szül.
"Hát nekem elmenne a kedvem az egésztől ha mindenek lehordana a párom!"
Itt nem alázásról/dominanciáról van szó, hanem arról, hogy megszólítsd a zsigereit.
T'od egészen más hatása van annak, ha egy nő belebúgja a partnere fülébe, hogy "b@sszál szét te kanállat", mint hogy "szeretkezni vágyom, szívecském".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!