Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, szerintetek ez egy szexi kép?
2017. jún. 5. 17:40
11/24 anonim válasza:
Szerintem ez inkább nőknek szól:D
Mi szeretjük az ilyen nincs ott semmi de mégis beindul a fantáziád képet:D
A pasik inkább az egész testére kíváncsiak,minél kevesebb ruhával szerintem...
12/24 anonim válasza:
A kép kérdéses, kinek mi... de a csaj inkább, a kép meg szexibb lenne, ha többet látnánk a csaj csöcséből :D
13/24 anonim válasza:
A kép nem egy nagy was ist das de tudnék mit csinálni a lány szájával
14/24 anonim válasza:
A fa**om jobban mutatna az ujja helyén! ;)
15/24 anonim válasza:
El tudok kepzelni szexibbet. A lany nem rossz a kepen, de latszodhatna belole tobb is:)
16/24 anonim válasza:
Hiænyzik valami plusz.A kisugàrzàs.Ràadàsul nagyon direkt.
Lehet egy arc,egy arckifejezés,tekintet,egy mozdulat is nagyon szexis.Nem feltétlen kell hozzæ egész test.De belülről kell jönnie a szexiségnek különben nem lesz hatàs
17/24 anonim válasza:
nem pasi vagyok, de nekem bejön :D 16/L (hetero vagyok)
20/24 anonim válasza:
Szerintem az. Pasi létemre inkább szeretem a rejtett utalásokat, mint hogy telibe meztelenül legyen előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!