Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ hogy egy barátnő szeret-e szopni?
Barátnőtől függ. :D
Én pl. mindenkinek megtettem eddig, nem válogattam. Szeretek így örömet okozni. Van, aki meg senkinek, na.
Hogy hogy lehet kiszűrni, azt nem tudom. XD
Viccen kívül, én kiskorom óta imádom a fagyit, nyalókát, a szívószállal ivást, a szívó-szopó mozgást csinálni a számmal, valamiért tetszik. :) Amióta meg van valami fogalmam a szexről, mindig is ezt a részét tartottam az egyik legizgatóbbnak. Gyakorlatban meg kiderült, hogy rettentő jól nyomom és még az uralmam alá is hajthatom ezzel a férfit, ráadásul jobban szeretek adni, mint kapni. 2x is volt olyan, hogy csak erre kaptam el egy srácot, kapcsolatban meg kifejezetten szeretem órákig csinálni, extázisig juttatni a párom. :)
20/L
a pasastól függ
Ha szerelmessé teszed a csajt, szopni fog mint a kisangyal.
Azt hittem h megmosod az alap.
Nem attól függ, hogy mennyit költöttél a barátnőre, mekkora a vagyonod hozzá képest, vagy hogy mennyire vagy izmos, mennyire vagy jóképű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!