Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mennyi ideig tartott az első?
Figyelt kérdés
Nektek mennyi idő kellett elsőnek,hogy elélvezzetek?
És a 2. alkalommal meddig bírtátok?
2017. jún. 4. 17:46
1/7 anonim válasza:
Kb 20 perc.
A 2.-ra nem emlékszem.
2/7 anonim válasza:
Most szanaszét leszek oltva, de én ahogy betettem, egyből el is élveztem. Második alkalommal kb. ugyanígy.
23/F
3/7 anonim válasza:
15-20 perc, 3-szor tuti el is mentem. A második alkalom nem emlékszem
4/7 anonim válasza:
Kb,10 perc lehetett,kevesebbre számítottam.:)Pokolian jó érzés volt.Bírtam volna még szerintem,de a lány lovagolt éppen rajtam és a látvány is közrejátszott.Más pózban pl.kutyában tovább is bírtam volna még.
5/7 anonim válasza:
Nem stopperoztam, előjátékkal együtt kb 1 óra körül lehetett. Mondhatni olyan szerencsés helyzetbe voltam, hogy már akkor is tudtam magam kontrollálni, és azóta is bevált a technika :) 27/F
6/7 anonim válasza:
Én először észre se vetem, hogy már percek óta benn van, olyan ügyesen játszotta be az akkori barátnőm...
Aztán ahogy ráeszméltem, utána lassan jött a pánik és gumihúzás miatt lekonyultam. :D
Aztán egy óráig nem is igen jött össze újra.
Következő alkalommal meg gumi húzás után amint beraktam el is mentem behatolás közben :P
Kellett a második barátnőm tudása, hogy sikerüljön belejönnöm és jobbá válni, azóta ilyesmik nem nagyon fordulnak már elő szerencsére.
Bár most meg egy ideje nőm nincs :D
7/7 anonim válasza:
kb 1 óra volt , a lány meglepődött és nagyon élvezte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!